RIG LALA

RIG LALA

„Ez a jobbikos biztos nem volt szomjas a parlamentben

Rig Lajos jobbikos országgyűlési képviselő meglehetősen furcsa viselkedésére lettünk figyelmesek a hétfői plenáris ülésen.

Miközben Apáti István, a Jobbik országgyűlési képviselője azonnali kérdést intézett Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterhez a hétfői plenáris ülésen, igencsak megmagyarázhatatlan látványt nyújtott a Jobbik egyik hátsó padsorában helyet foglaló Rig Lajos képviselő.

A felvételeken tisztán kirajzolódik, hogy a jobbikos politikus viselkedése igencsak eltér a szokványos parlamenti protokolltól. 

Hírdetés

A megosztó képsorok és Rig Lajos egészségügyi állapotával kapcsolatban a 888.hu hivatalosan is megkereste a Jobbik Magyarországért Mozgalom sajtóosztályát, azonban várakozásunk ellenére sokáig nem kaptunk választ. 

Mindenesetre reméljük, hogy Rig képviselő úr nem ült a volán mögé miután távozott a hétfői plenáris ülésről.

Időközben reagált a Jobbik sajtóosztálya, miszerint:  „Képviselő úr tájékoztatása szerint eddig nem szedett semmiféle tudatmódosító szert, de ma reggel a Google feldobta neki a 888-at, azóta hányinger-csillapítóra van szüksége :) Üdvözlettel: Jobbik Sajtóosztály” (888)

A 888 lehet, hogy tényleg hibázott. Ugyanis Rig Lala feltehetőleg tényleg nem vett be semmit. Neki tényleg ilyen az arca. Mint egy boldog debil, aki éppen beleélvez a gatyóba. Csúcs… Amúgy ez ugyanaz a Rig Lala, aki aneszteziológusnak nevezi magát. Hát, mit csináljunk…


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »