Pontosítás a május 6-i tüntetésről kiadott " Átütő erejű hatással járt mai földvédő tüntetésünk, most már nem állunk meg félúton" c. közleményemhez

A sikeres és médiumok által kétségbeesve eltorzítani kívánt üzenetű, földvédő május 6-i Kossuth téri tüntetésről tegnap (május 6-án)  késő este „Átütő erejű hatással járt mai földvédő tüntetésünk, most már nem állunk meg félúton” címmel kiadott közleményemben a petíciónk hatására benyújtott javaslatokat tárgyaló 4. és 5. bekezdés pontosításra szorul az alábbiak szerint.

A pontosítás oka, hogy tegnap este még számomra nem volt teljes körűen elérhető minden frissen benyújtott földvédő javaslat. Azok áttekintése alapján volt szükséges rögzíteni azt, hogy az EU csatlakozási szerződés felülvizsgálatának kezdeményezését a kormánytól követelő országgyűlési határozatot a jobbikos képviselők benyújtották, azonban a hazaáruló földtörvény hatályon kívül helyezését és addig minden földügylet bejegyezési moratóriumát célzó törvényjavaslatot nem, csupán egy közvetlenül érvényesülő hatással nem bíró, tehát külföldiek földszerzését közvetlenül megakadályozni nem képes országgyűlési határozati javaslatot. Kérek mindenkit, aki közleményemet átvette, hogy a pontosítást is jelentesse meg és vezesse át a közlemény eredeti szövegét. Az érintettek szíves megértését kérem.

Hírdetés

Budapest, 2014. május 7.
Dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő
www.gaudinagytamas.hu

tovább


Forrás:gaudinagytamas.hu
Tovább a cikkre »