Öt orosz pilóta vesztette életét a szír Idlib tartományban

Öt orosz pilóta vesztette életét a szír Idlib tartományban

A személyzet holttesteit a vahabita terroristák meztelen húztak és szégyenítették meg a földön a kamerák előtt.
Öt orosz pilóta vesztette életét  Idlib tartományban, miközben segélyszállítmányt vittek “a hivatalos álláspont szerint legalább is” a rászorulóknak.

Az orosz helikoptert az Al-Kaida szíriai ága, a Nuszra Front lőtte ki amerikai fegyverrel. A személyzet holttesteit a vahabita terroristák meztelen húztak és szégyenítették meg a földön a kamerák előtt.

Egy orosz nő is életét vesztette a terrormerénylet során.

Az Amerikai Egyesült Államok szerint a Nuszra Front: – avagy ugyan az az Al-Kaida, ami ellen elvileg harcoltak Afganisztánban és ami elméletileg ( legalább is a hivatalos verziójuk szerint ) felel a híres 9/11 es terrormerényletekről – mérsékelt szíriai ellenzék.

….

Hírdetés

Értik már, hogy miért van bajban Európa is és miért nem vehető komolynak a nyugati terrorizmus elleni harc?
Mert ugyan ezeket a lényeket támogatja az EU vezetősége is az USA dirigálására és engedi be ezrével az öreg kontinensre, ahelyett, hogy a szíriai állam és Oroszország oldalán harcolna ellenük, vagy legalább szakítaná meg a fedezésüket a médiában és az anyagi, katonai támogatást tőlük.

Említésre méltó, hogy a magyar hivatalos álláspont szerint ezek a lények mérsékelt ellenzéki, demokráciáért harcoló emberek…
Akik egész Szíriát képviselik miután Magyarország 2012. december 5-től felfüggesztette damaszkuszi nagykövetségének tevékenységét..

Szíriai Hírek

magyartudat.com

No visits yet


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »