Lángokban áll Leszbosz, kontinensfoglalók megtámadták a szigetet

A szigeten tartózkodó illegális bevándorlók megrohamozták az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatal épületét. A rendőrségi tájékoztatás szerint körülbelül hetven pakisztáni és bangladesi migráns rohamozta meg az hivatal épületét, köveket, valamint meggyújtott takarókat dobáltak az épület felé.

Magyar Menedék - Chemtrail

Jean-Pierre Schembri, az uniós intézmény szóvivője szerint akkor történt a támadás, mikor épp migránsokat interjúvoltak a menedékkérelmi eljárással kapcsolatban. A beszélgetéseket egyből abbahagyták, az ott dolgozókat pedig kimenekítették.

Hírdetés

Hétfő reggel próbálták meg az irodát felgyújtani, egyelőre úgy tűnik, hogy délutánra sikerült megfékezni az indulatokat. Át kell értékelnünk a terület biztonsági rendszerét, minden jel szerint több rendőrre van szükségünk” – mondta a szóvivő.

Jelenleg körülbelül hatezer migráns tartózkodik a Törökországhoz legközelebb eső kicsiny görög szigeten, ami kétszer annyi, mint amekkorára az ottani tábor tervezve van. Az ott tartózkodó illegális bevándorlók csak arra várnak, hogy a szigetről Európa felé indulhassanak.

(Express


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »