Gyilkolt a liberalizmus

Az Európai Unió meghalt éjjel. Temetéséről talán majd később intézkednek. Vagy nem. Mert ennek a torzszülöttnek a halálát sokan nem bánják. a temetése sokak számára igazi örömünnep lenne.

Magyar Menedék - Pogány Biblia

De az Unió lassú haldoklásának maguk az unió vezetői adták meg a végső döfést. A nemzetállamok eltaposásával, a millió migráns meghívásával és pátyolgatásával, a liberális eszmék torkokon való letolásával, a sok hazudozással megölték a maguk kis szörnyszülöttjét.

Hírdetés

Az unió tehát 2015. november 13-án meghalt. A haláltusa fájdalmas volt, vérrel teli. Áldozatok tömkelege Párizsban, az ikonikus, örök bohém, mindig vidám, csodaszép városban. A legendás belváros már soha nem lesz olyan, mint volt.

Ülésezhetnek, tervezgethetnek, tanácskozhatnak az uniós főmuftik, de a halottakat nem tudják visszahozni, a sokkot, amit a párizsi embereknek át kellett élniük, nem tudják meg nem történtté tenni. A rettegés most már velük él, és belekúszik minden európai ember lelkébe, szívébe. Mostantól gyanakodva nézünk körbe, ha pukkanást hallunk, összerezdülünk. És ezt köszönhetjük az unió vezetőinek. Közvetve ők a felelősek ezért!

A halálos áldozatokért, a terrorizmusért az unió vezetői a felelősek. Vajon ki és mikor fogja őket bíróság elé állítani? Ki és mikor fogja követelni felelősségre vonásukat? Mert én követelem!

Az unió halott, de Európát nem hagyhatjuk meghalni!


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »