Büntetés helyett luxus: vajon miért jár ez a Quaestor-vezérnek?  

Büntetés helyett luxus: vajon miért jár ez a Quaestor-vezérnek?  

A Hír TV információi szerint most éppen nyugdíjas-szövetkezet létrehozásán töri a fejét Tarsoly, akinek vallomása szerint nincs jövedelme és vagyona – írta közleményében Volner János.

A Jobbik frakcióvezetője szerint:

Magyarországon ma nem a tolvajok elszámoltatása és az áldozatok kártalanítása az elsődleges, hanem a korrupt rezsim fenntartása és a vádalkuszerű egyezség biztosítása a főtolvajoknak. Ők azok ugyanis, akik túl sokat tudnak és ha beszélni kezdenének, dominó módjára dőlne be a hatalom.

Hírdetés

Ám, Volner szerint nem ez történik, hanem a brókerbűnözők cinikusan a képünkbe hazudnak, a hatóságok pedig asszisztálnak ehhez. Ahogy Kulcsár Attila, úgy Tarsoly Csaba is vígan él, míg a károsultak futhatnak pénzük után.

Az ellenzéki politikus arra emlékeztetett: a Jobbik politikusai a Quaestor-botrány kirobbanásakor egyedüliként nyilatkoztak, hogy sem ők, sem hozzátartozóik, illetve érdekeltségükbe tartozó gazdasági társaságaik nem tartottak, és így nem is vettek ki pénzt bennfentes információk alapján a Quaestor-cégcsoportból a bedőlés előtt. 

2015 márciusa óta várják a többi párt, különösen a Fidesz hasonló nyilatkozatát.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »