Az Iszlám Állam egyszerűen imádja Izraelt

Az Iszlám Állam egyszerűen imádja Izraelt

A New York Timesban megjelent egy cikk, amit mindenkitől vártunk, kivéve e zsidó tulajdonú laptól. De olykor fehér négerek is potyognak az égből…

A cikket december 8-án tették közzé, és most került szemünk elé. Még jó…

E címmel jelent meg: A terrorcsoportok megfogadják, vér fog ömleni a Jeruzsálem-döntés miatt. Iszlám Állam? Kevésbé.

Nem semmi, ugye?

A tényleg remek írás azzal kezdődik, hogy Oszama bin Laden még 14 éves volt, amikor anyukája látta, hogy már nem kedvenc westernfilmjeit nézi. Hanem a palesztinokról szóló tudósításokat. Ilyenkor könnyek öntötték el a szemét, ahogyan a képernyőre meredt szaúd-arábiai otthonukban.

Ez a jelenet Lawrence Wright bin Ladenről és az al-Kaida szervezetének növekedéséről szóló könyvében olvasható.

A cikk ezután ismerteti, miként ösztönözte a dzsihadistákat akcióra az, ahogyan a palesztinokkal bánik Izrael.

Hírdetés

Úgyhogy semmi meglepetés, amiért a tálibok, a Hamász és a síita vezetők oly keményen reagáltak Donald Trump elnök bejelentésére, hogy Washington Jeruzsálemet ismeri el a zsidó (terror-) állam fővárosaként.

Mindenki, kivéve az Iszlám Állam.

Amely honlapján a rivális terrorista és iszlamista csoportokat támadta, amelyek szerinte a palesztinkérdést „átpolitizálták” saját céljaikra.

Majd azt írta, hogy sokkal inkább az Izraelt körülvevő arab államok ellen kell harcolni, mintsem Izrael ellen.

Ja!? Persze. Értjük. Eddig is értettük.

Soha, de soha egyetlen Iszlám Állam-támadás nem volt Izrael szent zsidó területén.

Már hogy a fenébe is lenne, hiszen az Iszlám Államot a nyugati hatalmak hozták létre és támogatják? Illetve támogatták, például Szíriában és Irakban. Ahol – ami az első országot illeti – a szíriai kormány orosz segítséggel futamította meg őket, és ahonnan amerikai segítséggel hordták el mocskos irhájukat az országból, és – ami a másodikat illeti – ott az iráni haderő hathatós segítségével győzték le az Iszlám Államot, miközben a gyilkos amerikai haderő elsősorban a moszuli polgárokat likvidálta tízezrével.

Lassan már azon sem csodálkoznánk, ha kiderülne: aki az Iszlám Államot szidalmazza, az antiszemita, gyűlöletkeltő, kirekesztő, nacionalista, szélsőséges és populista.

Janits András


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »