Az EU-nak adott görög pofon után már nem Soros támogatja a Szirizát?

Az EU-nak adott görög pofon után már nem Soros támogatja a Szirizát?

A radikális jobboldallal együtt kormányzó, valóban baloldali Sziriza párt világrengető sikert ért el tegnap az egy héttel korábban bejelentett népszavazáson. A görög nép csaknem 62 százalékos arányban utasította el a leánykori nevén trojkának becézett, de a közundorrá vált kifejezés helyett álszent egyszerűséggel már csak „intézményeknek” nevezett, shylockista uszorahitelezők feltételeit. Amely feltételeket a hazájának tett gesztusként, a jövőbeni görög-uniós tárgyalások megkönnyítésére ma, hétfőn lemondott Janisz Varufakisz pénzügyminiszter egyszerűen terroristának nevezett, majd hozzátette, büszke arra, hogy a hitelezők megvetik.

A politika felső világának és a meghatározó gazdasági érdekek hangfalaként működő fősodratú média Európa-szerte tragédiának nevezte a szavazás kimenetelét. Előtte pedig Brüsszellel, Berlinnel, Párizzsal és Rómával agyonzsarolta, tönkremenetellel fenyegette a görög kormányt és a görög népet, hogy rákényszerítse az igen szavazatra. Beleértve a legsötétebb jövőt felfestő görög média túlnyomó részét, a vezető görög lapoktól kezdve a tévéállomásokig. Mint ahogyan ez a nyugati demokráciákban illik.

A népszavazás kimenetelét az unióellenes állásfoglalásuknak köszönhetően befolyásukat egyre növelő európai radikális pártok elsőként üdvözölték. Bal- és jobboldalon.

Pablo Iglesias, a radikális spanyol Podemos párt egyik vezetője a jó hír hallatán ezt a Twitter-üzenetet küldte szét: „A görög testvérek megmondták a pénzügyi diktátoroknak, hogy a demokráciával és a méltósággal nem játszunk”. Hozzátette, a demokrácia győzött Görögországban. Rafael Mayoral, párttársa szintén tegnap este így kiáltott fel: „öröm van a levegőben”.

Marine Le Pen, a szemita fronton megnevelt Nemzeti Front elnök asszonya üdvözölte azt a „gyönyörű leckét, amelyet Görögország adott a demokráciának”. Majd sürgette az EU vezetőit, hogy vessenek véget az eurónak. A francia Sud rádióállomásnak pedig ma azt nyilatkozta, hogy az EU „olyan szekta, amely agymosásnak veti alá a népet”, miközben az euróövezetet az „európai Szovjetunióhoz” hasonlította.

Nigel Farage, az euroszkeptikus brit UKIP elnöke lakonikusan azzal kommentálta a „nem” győzelmét, hogy az EU-projekt haldoklik.

Száz és száz milliók oszthatják a görögök örömét. Hogy közelebbről mennyien, azt inkább külföldön élő barátainktól tudhatjuk meg, mintsem a „mértékadó” sajtóból.

Jellemző az európai kormányzó elit dühére az, ahogyan helyi hű kutyáik, a balliberális patkánysajtó reagált a vesztett népszavazásra.

A 444.hu nevű válfajuk tegnap az eredményének nyilvánosságra hozatalát más külföldi és belföldi hír alatt hozta. Hogy mekkorát és mennyit hánytak a váratlan arányú nemek győzelmétől, arra jellemző a hvg.hu-n megjelenő, Washington/Jeruzsálem/Brüsszel-imádó Tóta W. Árpád nevű fajtiszta bértollnokuk mai cikke, amelyben tombolva szólította fel a „magyarokat” a görög turizmusnak és még az ouzo ivásának bojkottálására is. A hatalom előtt kúszó bértollnok egyik példaképe, az Európai Parlament liberális frakciójának hazánkban minden tisztességes ember által gyűlölt vezére, Guy Verhofstadt előtte így adta meg a hangot: „Ciprasz megnyerte hazájában a népszavazást, de Európa többi országában elvesztette hitelét.” Mondja a haldokló liberálisok főcincére.

Aki nyomon követte, mit meg nem tettek a hatalmasok a görög referendum befolyásolására, mélyen meghajol Hellasz népe előtt. A multik és számos görög nagyvállalat azzal fenyegette alkalmazottait, hogy elbocsájtás lesz a sorsuk, ha mernek nemmel szavazni. „Felmérések” sora jósolta, hogy vagy az igennel szavazó tábor győz, vagy nagyon szoros lesz az eredmény.

Ezek után térjünk rá saját magunkra. A magyar jobboldalra, amely számára nincs olyan összeesküvési teória, amelyet ne szopna be kanalastul. Alélt örömmel, „kaptam-küldöm” alapon továbbítja és osztja meg a legnagyobb marhaságokat, főként akkor, ha azokban egyetlen eredeti forrásutalás sincs, minél több benne a piros betű, a nagybetűs kiemelés, meg a négy felkiáltójel. Észre sem véve, hogy hány ilyen konteóval etetik a ballib oldalról. Amelyiknek elsőrendű érdeke, hogy a nemzeti oldal a „háttérhatalmak” roppant ereje láttán bénán, lázongás nélkül tűrjön el mindent. Brüsszelt, Nemzetközi Valutaalap-diktátumokat, izraeli ledorongolásokat beleértve, rettegve a tabutémák nyilvános megtörésétől, így „háttérhatalmaknak” becézve a zsidó pénzvilág név szerint azonosítható hatalmasait.

Hírdetés

Bizonyítékként a fentiekre, emlékezzünk arra, hogy nem is olyan régen mivel etettek még bennünket – a másik oldalról sunyin beadagolt kreténséget átvéve – a Sziriza győzelme után, így például 2015. január 26-án: „Soros György zsidó milliárdos által támogatott radikális baloldal nyerte a vasárnapi parlamenti választást Görögországban.” Már a cím is garantálja, hogy kapós legyen az irdatlan kreténség. Csakhogy gyűlöljük a megalakuló athéni kormányt.

Hülyítésünk régóta folyik.

Honlapunk már 2006. december 2-án „Mégegyszer: Matulás kamucikknek örül a buta jobboldal” írt erről. A felvilágosító cikkben az olvasható, hogy egy gyomorforgatóan ultrasémi forrásból terjesztve tömegével terjed a jobboldalon az az álhír, hogy Magyarországon gigantikus nemzetközi, főleg orosz eredetű energiaberuházás készül, földalatti gáztárolóknak is feltúrva a fél országot.


Azért a reptiliánoktól persze óvakodjunk

Idézzünk egy-két gondolatot az írásból: „A kedves jobboldali surmók korábban készséggel elhitték a neveket-adatokat összezagyváló, helyesírásból elégtelen, ostoba, de hangosan nyomuló MSZMP-s Kőrösi Imrének, hogy Iránnak Izrael szállít titkos katonai csúcstechnológiát, hiszen még a Hírháló is kiküldte – sajnos. Nem tűnt fel nekik, hogy a ’külügyi és titkosszolgálati szakértő’ Kőrösi miniszterelnökök és külügyminiszterek neveit keveri. Miért tűnt volna fel, ha maguk sem tudják a miniszterelnökök és külügyérek neveit… Minél nagyobb a baromság, szóljon annál hangosabban, az se baj, ha egy volt III/II-es és egy MSZMP-s mondja, hiszen a lusta és ostoba jobboldal még arra sem képes, hogy elolvassa Kőrösi és párttársa, Kozenkay internetre feltett sajátkezű önéletrajzát”.

Tényleg, ideje lenne a jobboldal tettrekészségét aláásó, most jobboldali konteósok közül nem egynek elolvasni életrajzának főként 1990 előtti részét. Rettegett akkor, rettegtet most.

Persze kétségtelen, egy kis erőfeszítéssel még a görög referendum után is lehetne visszamenőleg „okfejteni”, hogy az EU szétrohadását látványosan elindító görög nép miért „Soros munkáját” végzi. Csak egy-két „cui bono” vagy cui prodest („kinek jó?”, „kinek használ,”) -féle, lefegyverző latin mondást kell a cikk elejére tenni, majd utána már könnyű „rávilágítani” arra, hogy Amerika és a háttérhatalmak szét akarják rothasztani az eurót.

Ahogyan ennek az ellenkezőjét, azaz a valóságot is meg lehet és meg kell írni. Mégpedig nagyon gyakran. Óránként.

Azt, hogy Európa bölcsőjében és remélhetőleg sírásójában, Görögországban a nyugati világ leghatalmasabb pénzügyi körei, az IMF-et, a frankfurti Európai Központi Bankot és Brüsszelt beleértve, hatalmas vereséget szenvedtek az akár az éhezést is a szabadságáért és szuverenitásáért elviselni hajlandó népakarattól.

Viszont ne feledjük: a kis görög nép jelenkori drámájának messze nincs vége, és az valóban életre-halálra megy.

Addig pedig segítsük őket, ahol tudjuk. Ne a Tóta W.-félék és Soros-féle pénzelőik bojkottját kövessük, hanem ellenkezőleg, aki teheti, Görögországba menjen nyaralni. És görög salátája előtt igyon egy pohár ouzót, grillezett kardhalához pedig ízlelgesse a retszina bort.

Majd dőljön hátra a tengerparton arra gondolva, hogy odavitt pénzével kit segít és kibe rúg. Dupla élvezet lesz.

Hjalmar Sakk – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »