Az elviselhetetlen Facebook cenzúra miatt az európai nacionalisták a Vk.com oldalra költöznek

Elég volt a Mark Zuckerberg fémjelezte közösségi oldalból.

A 77000-es Ultrasliberi oldal törlése óta egyszerűen nem lehet normálisan használni a legnagyobb közösségi oldalt.  Az Ultrasliberi-t már nem engedték visszaregisztrálni, hónapokig hasonló nevű felhasználói oldalakat sem hagytak készíteni. Aztán nagy nehezen – a hazai szurkolói hírekkel foglalkozó oldalt –  From Father To Son névvel engedték létrehozni, majd így jött létre az Ultrainfo . (Itt politikai híreket osztunk meg)

Néhány év után a – külföldi szurkolói hírekkel foglalkozó – Ultraliberi ismét elérhető.

Azonban a 22000 lájkolóval rendelkező Ultrainfo-t megint elérte a tiltás. Most 5000 kedvelőt tudhat magáénak az oldal, de óvatosnak kell lenni, mert a nagy testvér nagyon figyel…

Mára annyira elhatalmasodott a cenzúra, hogy már szinte nem beszélhetünk szólásszabadságról.

Rengeteg oldalt leszedtek az évek során.

BetyárseregKuruc.infoRomantikus ErőszakHatvannégy Vármegye Ifjúsági MozgalomIgnaz Bearth (svájci nacionalista oldala)Georg Spöttle (német biztonságpolitikai szakértő oldala)Marsz Niepodleglosci ( a lengyel Függetlenség Menetének oldala)

Csak hogy a legnagyobbakat említsük…

Hírdetés

Georg Spöttle és Ignaz Bearth-ot is lelkesen cenzúrázza a Facebook…

Az elmúlt hónapokban az Erő és Elszántság mozgalom oldalait szedte ízekre a közösségi oldal. Addig fajult a dolog, hogy Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetőjének nevét már le sem lehet írni. Illetve az új szélsőjobboldali mozgalom logóját is többször tiltotta a közösségi oldal, emellett a szervezet másik két vezetőjének (László Balázs és Lantos János) profilját is cenzúrázták.

Mivel nem csak hazánkat érinti a probléma, ezért egyre több nacionalista választja a vk.com oldalt. 

A VK (eredetileg VKontakte) a legnagyobb európai online közösségi háló. Székhelye Szentpéterváron található. Több nyelven is elérhető, de különösen népszerű az orosz felhasználók körében. Akárcsak a többi közösségi oldal, a VK is lehetővé teszi a felhasználók számára a publikus vagy privát üzenetküldést, csoportok, oldalak és események készítését, valamint megoszthatóak a bejegyzések, képek, videók, hangfájlok és játékok.

2014 novemberében 280 millió felhasználója volt, azóta ez a szám már jócskán megnőtt. A világon a 8. legnépszerűbb közösségi oldal. 2012 decemberében naponta átlagosan 75 millióan látogatták, azóta ez a szám 90 millióra nőtt.

Az Ultrainfo a VK-n:

https://vk.com/ultrainfohungary

 

Ezért kérünk benneteket, hogy a jövőben regisztráljatok a VK-ra és hívjátok meg az ismerőseiteket is.

UltraInfo


Forrás:ultrainfo.hu
Tovább a cikkre »