A Russiagate („orosz beavatkozás” az USA-ban) kitalálói ellen fordul – gyilkosság lesz

A Russiagate („orosz beavatkozás” az USA-ban) kitalálói ellen fordul – gyilkosság lesz

PAUL CRAIG ROBERTS

Reagan elnök volt pénzügyi államtitkára, a legbátrabb amerikai cikkírók egyike honlapján megjelentetett, 7 nyomtatott oldal terjedelmű írását azzal kezdi, hogy a Russiagate összeesküvésként indult a katonai/biztonsági komplexum, a Clintonék által irányított Demokratapárti Nemzeti Bizottság (DNC) és a liberális/baloldal között.

A katonai/biztonsági komplexum célja, hogy óriásira duzzasztott költségvetését és hatalmát védje azzal, hogy meggátolja Trump elnököt az orosz kapcsolatok normalizálásában.

Hillary és a DNC félre akarja magyarázni választási vereségét azzal, hogy Trump és Putyin közötti összeesküvést vádolja vele. A liberális/haladó/baloldal pedig el akarja hajtani Trumpot hivatalából.

A prostituált sajtó az említettek mögé sorakozik fel. Így jön létre egy hatalmas összeesküvés az USA elnöke és az őt megválasztók ellen.

Csakhogy a Russiagate “összeesküvés” összeomlott és most kitalálói ellen fordult.

Hírdetés

A CIA és az FBI eltökéltsége ellenére, hogy elkapják Trumpot, e roppant nagy hatalmú ügynökségek képtelenek voltak bármilyen bizonyítékot bemutatni a Hillary ellen irányuló Trump-Putyin összeesküvésről.

Nem csak bizonyíték nincs. Trump és Putyin közötti összeesküvés sincs. De Trump ellen van összeesküvés.

Mára egyértelművé vált, hogy azt Christopher Steele, a brit MI6 hírszerzés volt tisztje találta ki és készített erről egy  hamis dossziét. Azt még nem tudni, ki fizetett érte.

Most utasították az igazságügyi minisztert, hogy indítson Steele ellen vizsgálatot, amiért hamis állításokat közölt az FBI kémelhárítási részlegével.

Steele-nek már az élete is veszélyben forog. És ha Trumpnak kis esze lenne, védő fogságba helyezi.

Ugyanis ha a CIA és az FBI nem végez vele, Clintonék megteszik.

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »