Zidane váltja Pochettinót a PSG-nél

Francia sajtóértesülés szerint a Paris Saint-Germainnek sikerült megállapodnia Zinedine Zidane-nal arról, hogy vegye át Mauricio Pochettino helyét a párizsi csapat vezetőedzői posztján.

A PSG sportigazgatója tiszta vizet öntött a pohárba Zidane-nal kapcsolatban  | Goal.com

Zidane – goal.com

Az RMC Sport munkatársa, Daniel Riolo úgy tudja, hogy a francia tréner nyáron ül le a PSG kispadjára, az argentin edző ugyanis befejezheti a szezont a klubbal.

Hírdetés

A Marca megjegyzi, hogy Riolo volt az az újságíró, aki tavaly nyáron először hozta nyilvánosságra a hírt, hogy Lionel Messi a PSG-hez igazol, úgyhogy érdemes komolyan venni az értesüléseit.

A Mundo Deportivo novemberben számolt be arról, hogy a Paris Saint-Germain vezetősége felvette a kapcsolatot a Real Madrid korábbi sikeredzőjével, mert a párizsi klubnál nincsenek megelégedve Pochettino munkájával: irányításával nem elég meggyőző a csapat játéka és képtelen kezelni egy sztárokkal teli öltözőt.

A játékosként világ- és Európa-bajnok, BL-győztes Zidane Bajnokok Ligáját háromszor, bajnokságot kétszer nyert a Real Madriddal, tavaly május óta nincs csapata.

Nyáron arról írt a L’Equipe, hogy már csak egyetlen poszt érdekli a karrierjében, ez pedig a francia válogatott szövetségi kapitányi állása.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »