Visszatér-e a fasizmus az Egyesült Királyságban?

Nincs más választás- Halálbüntetés, és nulla bevándorlás – Az Egyesült Királyság új, fasiszta pártjának vezetője (NBU) az RT-nek ismertette Nagy-Britanniájának komor jövőjét.

Az RT interjút készített a párt vezetőjével, Gary Raikes-szel, hogy megtudja, mi áll az szervezet mellett, és mit gondol, mit érhet el.

Fontos bemutatkozása volt annak a több ezer embernek, akik részt vettek a szombati tüntetéseken a londoni Trafalgar téren, a StandupX szervezésében. Ez egy arcmaszk elleni mozgalom, amely úgy érzi, hogy az oltások nem biztonságosak, és hogy az emberi jogokat az „új normálisok” megtiporják. Tagsága vegyes, de inkább baloldali.

De a közösségi médiában a legnagyobb reakciót az a kép kapta, ahol két férfi volt kibontott zászlóval, amelyen az Új Brit Unió (NBU) szimbóluma van.

Ez a csoport a honlapján azt hirdeti, hogy „a fasizmusba vetett hit visszaállítása”.

Azt állítja, hogy a kép egyetlen nap alatt 165 000 egyéni találatot kapott a weboldalán, a tagság növekedése – bár nem hajlandó megadni a tényleges adatokat.

Szóval, visszatér-e a fasizmus az Egyesült Királyságban?

Az RT beszélt a csoport vezetőjével, Gary Raikesszel.

Noha szerepe nem titok, kényelmetlenül érezte magát egy telefonos vagy személyesen történő interjú lefolytatásának gondolata és a média előtt, és kijelentette: “A sajtó nem csak elfogult, hanem hazudik is.” Tehát e-mailben kommunikáltunk.

Annak ellenére, hogy vonakodott személyesen beszélni, lelkesen tweetelt követőinek az interjú kapcsán, és azt tanácsolta nekik, hogy figyeljenek rá.

Raikes elmondta, hogy 1974 óta részt vesz a nacionalizmusban. Korábban a Brit Nemzeti Párt skót vezetője volt, és sikertelenül állt a 2010-es általános választásokon, 513 szavazatot kapott az Aberdeen West választókerületében.

Az NBU nincs bejegyezve a Választási Bizottságnál, de ez része a stratégiájának; hogy csatlakozzon más testületekhez, és politikáját kiterjessze.

Raikes az RT-nek elmondta:

Azt hiszem, szakaszokban lesz. Először egy nacionalista párthoz állhatunk, mielőtt áttérnénk a teljes fasizmusra. Mivel a legtöbb ember apatikus a politikával és a világ menetével szemben, ez tíz éven belül is megtörténhet.

Folytatta:

A brit fasizmus tükrözi a brit jelleget; különbözik a fasizmus egyéb formáitól, minden politikai elit előtt áll az emberek mellett. Jelenleg öt éve van egy félnek, és akkor többnyire megbukik, tehát van öt évünk egy másik pártnak, amely megbukik, majd visszatérünk az előző párthoz, amely öt év alatt megbukott, ahol buknak és folytatják.

Egyetlen demokratikus kormány sem tudja teljesíteni választási ígéreteit; az emberek soha nem kapják meg azt, amire szavaztak. A fasiszta kormány a népszavazások segítségével azt kérdezné az emberektől, hogy mit akarnak, és azt teljesítik.

Bár a népszavazások használatát szorgalmazza, az NBU felsorolja a prioritásokat.

Raikes elárulta, hogy a hatalomra kerülésüktől számított 12 hónapon belül, a bevándorlást teljesen leállítja, a Lordok Házát bezárja, a BBC nem finanszírozza, az emberi jogi törvényt elutasítja és a katonai szolgálatot visszaállítja.

Vannak azonban szélsőségesebb tervek, amelyeket az NBU támogat: az összes „politikailag inkorrekt” rendőrfőnök eltávolítása, a halálbüntetés visszaállítása és az összes illegális bevándorló deportálása.

Az Egyesült Királyság 1969-ben eltörölte a halálbüntetést, de Raikes úgy véli, hogy a közvélemény ezt meg akarja fordítani.

Kifejtette:

Nagyon várják az emberek- Azt akarják, hogy újra bevezessék, a politikusok nem – félnek, ez a demokrácia ára. A halálbüntetést a bizonyítékok alapján a bíró szabhatja meg vagy sem. Az igazságügyi tudománynak és a DNS-nek biztosítania kell, hogy ne történjenek hibák.

Hírdetés

A brit parlament weboldalának áprilisban indított jelenlegi nyilvános petíciójának eddig 12 272 aláírása van.

Egy petícióhoz 100 000 szükséges, mielőtt a Parlament megvitatja, de az RT-nek azt mondták:

A kormány nem tervezi a halálbüntetés visszahozását. A Parlament több mint 50 évvel ezelőtt eltörölte a halálbüntetést, és az elmúlt évtizedekben következetesen szavaztatta annak visszaállítását.

Az NBU egyik fő kérdése a „fasiszta” kifejezés. Sok poggyásszal érkezik, és társadalmi tabu. Raikes ezt elismeri, de elismeri, hogy az NBU nem minden tagja rejti el hűségét.

Azt mondta: „Egyesek többet tesznek, mint mások. Megdöbbentő a balszárny tudatlansága a brit történelem és a fasizmus igazságával kapcsolatban … ha fasisztának vallod ezeket az embereket, az erőszakhoz, munkából való elbocsátáshoz, a családod elleni támadásokhoz stb. vezethet.

Elfogadjuk, hogy van egy hegyünk, amelyre fel kell másznunk, hogy újra bevezessük a brit fasizmust Nagy-Britannia mindennapi embereinek, de felkészültünk a harcra. A politikánkat akarják, talán nem a „fasizmus” kifejezés alatt, de erről meg kell győznünk őket.

“Azonban bármi, legfeljebb 70 százalék, nem szavaz, az emberek eltunyultak a jelenlegi rendszertől, mivel rájönnek, hogy alattuk semmi sem változik. Hamis reményeket árulnak az UKIP és a Brexit létrehozásával is. És a dolgok egyre rosszabbá válnak, és egyre rosszabbá válnak, az emberek a fasizmus és az erős vezetés felé fordulnak. “

A nem szavazók állítólagos száma, amely eléri a 70 százalékot, nem tükrözi a hivatalos nyilvántartást.

A legutóbbi általános választásokon a részvételi arány 67,3 százalék volt.

A korábbi megmérettetésen 69,1, 66,2 és 65,1 volt.

Bár ezek a számok meglehetősen állandóak, az európai és a helyi választások részvételi aránya jóval alacsonyabb, gyakran 35 százalék alatt van.

Úgy tűnik, hogy az NBU nem lát képmutatást a demokrácia megsemmisítésében, de népszavazásokkal folytatja.

Raikes folytatta:

A demokrácia megbukott. Ez egy színlelés. Ötévente népszavazást tartanánk, hogy megkérdezzük az embereket, akarják-e a fasiszta kormány folytatását vagy sem.

És bár néhány baloldali beállítottságú ember Borisz Johnsont és konzervatív kormányát fasiszta tendenciáknak tekinti, Raikes egyértelmű, hogy Bojo nem szerepel a fasiszta forradalomban.

Azt mondta: “Alig alkalmas arra, hogy az úgynevezett demokratikus országunk miniszterelnöke legyen, soha nem lehet fasiszta kormány.”

A fasizmus és a rasszizmus között mindig is volt összefüggés, a színes emberek nem rajonganak érte.

Raikes megerősíteni látszik, hogy ez még mindig így van, de óvatos a szavakkal.

Azt mondta:

A jelenlegi törvény értelmében be kell engednünk a fekete és meleg embereket.

Fehérbarátok vagyunk, nem feketeellenesek, a fehér kisebbség mellett állunk … a világon – azzal a joggal, hogy többségként létezzünk saját hazánkban.

Az emberek szexualitásának hálószobatitoknak kell lennie, nem pedig az egész társadalomra tartozik.

A Meleg Büszkeség felvonulások most csak a degeneráció bemutatását jelentik, gyermekeinket transzvesztiták ápolják az iskolákban, és a pedofília normalizálására irányuló törekvés jól halad.

„Az oktatásnak kizárólag az oktatási rendszer liberális politikai irányzatok általi beszivárgása miatt kell megváltoznia. Az iskolák már nem a tanításról és a tájékoztatásról szólnak, hanem a de-programozásról és az újraprogramozásról.

A fiatalabb munkanélküli emberek számára munkalehetőségként is jelentősen megnövelnénk a fegyvereserőinkhez szükséges létszámot.

Tehát, hogy ismét feltegyem a kérdést, amellyel kezdtem: visszatér-e a fasizmus az Egyesült Királyságban?

Az uralkodó éghajlat és társadalmi attitűdök alapján jelen helyzet alapján nem valószínű, hogy látni fogjuk, hogy az NBU zászlaja pimaszul leng az egész országban.

És ez nem rossz. A fasizmusnak okkal lett vége, írja Chris Sweeney.

Magyar Tudat

The post Visszatér-e a fasizmus az Egyesült Királyságban? appeared first on Magyar Tudat Nemzeti Hírportál.

Related posts:Ebola-veszély- Rendkívüli ülés Londonban Nyugat-Afrikában megállíthatatlanul pusztít az Ebola vírus által okozott betegség (EVD),…Trump győzelme megásta a liberalizmus sírját Az európai vezetők körében nagy zavart keltett Donald Trump lenyűgöző…Püspököket pénzelt Soros, hogy a pápával kampányoljanak Clintonnak A WikiLeaks kiszivárogtatta: Soros György, Ferenc pápa amerikai látogatása kapcsán…


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »