Videón a gyermektolvaj, aki kakaóscsigát lopott egy hajléktalantól

Videón a gyermektolvaj, aki kakaóscsigát lopott egy hajléktalantól

Úgy látszik, a kezdő tolvajoknak még ismerkedniük kell a térfigyelő kamerákkal Budapesten, premier plánban vették fel, amint a fiatalkorú fiú kifoszt egy hajléktalant a pesti aluljáróban, Újpesten.

Az elkövető még gyerek, s ha látjuk, mit lopott el, talán nem tudunk rá ugyanúgy haragudni. 

Az ügyészség vádat emelt a 15 éves fiú ellen, aki egy nőt fosztott ki miután meggyőződött róla, hogy alszik. Ő maga is nélkülözhetett: 100 forintot vett el, üdítőt, ételt és sapkát. Ez még tavaly október -án történt, éjfélkor, – ne kérdezzék, mit keresett a 15 éves ekkor az utcán! 

Hírdetés

Az M3 metró Újpest-központ állomásának aluljárójában odalépett egy földön fekvő nőhöz, megbökte a lábával, majd integetett neki a kezével. Körbenézett, a táskájához lépett, és elemelte a 2 decis italt. Elvett egy sapkát, 100 forint apró. És egy kakaóscsigát. 

A fiút a IV. kerület, Árpád úton, egy élelmiszerüzlet előtt igazoltatták a rendőrök, a a lopott holmit lefoglalták. A Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség Fiatalkorúak Büntetőügyeinek Részlege kifosztás bűntette miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra, és arra tett indítványt, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével járjon el. Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy halmazati büntetésül közérdekű munka büntetést szabjon ki. 


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »