Videófelvétel egy c típusú szóváltásról Tiszaújvárosból

Tegnap (csütörtök – a szerk.) este egy gyilkosságról küldött videót egy barátom. Két cigány ölt meg egy magyart – írja olvasónk.

Nincs bővebb információja az esetről, de állítólag Tiszaújvárosban történt az eset. A barátja úgy tudja, hogy meghalt az áldozat. Alább a videó, amely nem hagy kétséget a kultúra eltérő természete felől:

https://vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456240111&hash=a8cd666a1f035d9a

Hírdetés

Megpróbáltuk beazonosítani a felvétel helyszínét, és az utcaképek alapján valóban a tiszaújvárosi autóbusz-állomásról lehet szó. Friss bűnesetről nincsen onnan hír, de 2021. szeptemberében "két társaság összeverekedéséről" és tragédiával végződő késelésről számolt be a rendőrség a Mátyás király utcából (ott található a buszállomás is). A késő esti időpont is egybevág. A bulvársajtóban megjelentek alapján a közeli Kispéntek nevű kocsmában kötött bele egyik cigány társaság késsel és bokszerekkel felfegyverkezve a másikba. A megtámadottak közül az egyikük meghalt (Irhás Csaba), a többen megsebesültek, az egyikük negyedóráig (Rontó Lajos) eszméletlenül feküdt a földön.

//videa.hu/player?v=LhxY0lfKIg106EUA

A jelenleg rendelkezésre álló információink alapján az a legvalószínűbb, hogy az ekkor történtek egy részletét örökítette meg a videó, de biztosat egyelőre nem tudni.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »