VIDEÓ: Tehénné változó nők miatt kellett bocsánatot kérnie egy tejgyárnak

VIDEÓ: Tehénné változó nők miatt kellett bocsánatot kérnie egy tejgyárnak

A híres tejgyár reklámfilmjáben tehénné változó nőket videózott titokban egy férfi…

Dél-Korea tejgyára a Seoul Milk kicsit túllőtt a célon új reklámfilmjében, ami ráadásul hatalmas felháborodást keltett – írja a BBC.

A videó úgy kezdődik , hogy egy férfi kamerájával vág át egy erdőn, majd idilli képek következnek egy hegyi patakról és tiszta vízről, amiből a nők isznak.

Hírdetés

„Végre az érintetlen tisztaság helyén tudtuk őket filmre venni” – mondja egy férfihang a videóban. A kamerás fickó ezután a tisztáson filmezi a jógázó nőket, majd rálép egy ágra, így megzavarja őket. A kamera egy pillanatra elfordul, mikor visszaér, már tehenek láthatók a réten. A hirdetés a következő szavakkal zárul: „Tiszta víz, bio takarmány, 100 százalékos tisztaságú Seoul Milk. Biotej egy biofarmról, a kellemes vidéki Cheongyangból„.

A kritika után a cég kénytelen volt bocsánatot kérni: „Őszintén elnézést kérünk mindenkitől, akit a november 29-én közzétett tejreklám megsértett” – közölte a vállalat. „Nagyon komolyan vesszük ezt az ügyet, és kivizsgáljuk. Arra is ügyelni fogunk, hogy a jövőben megelőzzük a hasonló eseteket.”

A reklámot azóta már törölték a YouTube-ról, de ami egyszer felkerül az internetre…

(br, bbc)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »