Végre tapsikol a HVG

Ez a fotó minden igényt kielégít. Orbán Viktor rajongói örülhetnek: a kormányfő szemmagasságban tárgyal a világ legnagyobb hatalmú vezetőinek zárt klubjával. A kritikusok meg bólogathatnak, hiszen minden despota rajta van!

A kínai elvtárs odavezeti Orbán Viktort az orosz államfőhöz, Vlagyimir Putyinhoz, és elégedetten mosolyog hozzá Recep Tayyip Erdoğan török államfő és Európa utolsó diktátora, Aljakszandr Rihoravics Lukasenka kiszemelt utódjával, a fiával. Egy ilyen fotóból Orbán rajongói és ellenségei is hónapokig elélnek.

Köszönjük, miniszterelnök úr!

És Orbán Facebook-oldalán az első hozzászóló már ünnepel is a fideszes nézőpontnak megfelelően. Idéznénk: :))) na ennél a képnél pukkad szét az ellenzék és a mi kis drága független objektív indexünk és 444-ünk…

Hírdetés

Korábban meghirdettük, hogy az első frappáns szőrnyűlködő hozzászólással frissítjük cikkünket.

A kormányfő egyik kommentelője azonnal jelentkezett a megtisztelő említésért, de mi a Bözsi néninél tett feledhetetlen miniszterelnöki látogatást a pekingi fotóval összekötő felhasználó megjegyzését választottuk. Azt írta: Hello, röfik!

Orbán Viktor egyébként a modern kínai selyemút-álmokról szóló találkozón vendégszerepel Kínában. A kommunista vezetés 900 milliárd dollárt szánna a projektre, az összeg egy részéért pedig Orbán is bejelentkezett. Még feleségét is magával vitte.

A magyar kormányfő már tegnap feltűnést keltett azzal, hogy megkoszorúzta a Tienanmen téren a kínai kommunisták háborús emlékművét. Tölgyessy Péter egyébként épp a héten mondta, hogy a magyar kormányfő keleti nyitást ígérő politikája csúfos kudarc, az ugyanis teljes naivitás, hogy a magyar termékek megállják a helyüket a kínai piacon, ha az osztrákon elbuktak. Ott ugyanis a verseny még erősebb. Ilyen körülmények között Orbán nem tud mást kínálni Keleten, mint a nyugati szövetségi rendszerünk belső gyengítését – értékel Tölgyessy.

Orbán olyan képet posztolt, hogy beleremeg minden elemző


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »