Véglegesen cukisodik a JOBBIK: Vona meneszti a 3 radikális alelnököt

NIF: Az, hogy valamikor a JOBBIK elkezdi a cukisodást várható volt már 2009-ben, amikor Vonának köszönhetően az EP-be 3 zsidót delegáltak! Tehát 3 zsidó képviselte a JOBBIK-ot, vagyis a magyar radikalizmust, Brüsszelben. Csodás, nem? Úgy látszik a mai politikában csak a gyenge jellemű emberek kerülnek tűzközelbe. Mi lesz a JOBBIK-kal, ha bogrács közelbe is kerülnek, és az ő kezükben lesz a nagy merengető kanál???

A cukisodás parancsra megy. Várható tehát egy Vona-féle miniszterelnöktől, hogy megvalósítja az összes mecset tervet, zsinagógákat fog építeni, megduplázza a holokausztpénzeket, és sábesz dekliben vacsorázik Sorossal? Mire várhatunk egy ilyen mértéktelenül cukisodó “radikális” elnöktől??? Mert Vona eddig csak cukisodásban volt radikális!!!

Három alelnök leköszön a Jobbikban

 

Három jelenlegi alelnök – Novák Előd, Apáti István és Szávay István – nem lesz tagja a Jobbik elnökségének a következő, nyári tisztújítást követően – közölte Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. A jobbikos politikus kijelentette: pártszakadás nincs és fel sem merült, a leköszönő alelnökök munkájára a továbbiakban is számítanak. Kifejtette, hogy az alapszabály szerint az elnöknek joga van megnevezni az aspiránsait és Vona Gábor élni fog ezzel.

A JOBBIK cukisodásának ki örülne JOBBAN, mint a magyarországi PT!!!

Hírdetés

Hogy kiket jelöl, az a következő hetek kérdése – mondta, megjegyezve, az elnökségből távozókkal higgadt és őszinte beszélgetés volt az elnökségi ülésen és nem a sajtón keresztül üzengetnek egymásnak a felek.

A szóvivő a lépést azzal magyarázta, hogy megváltoztak a feladatok.

Megismeritek? Csanád van itt, a JOBBIK radikális brüsszeli képviselője volt!

A most záruló elnökségi ciklus feladata a párt támogatottságának stabilizálása volt és az, hogy a Jobbikot az ellenzék vezető erejévé tegyék – fejtette ki, jelezve: értékelésük szerint a jelenlegi elnökség teljesítette, amit vállalt. A következő időszak feladataként a kormányzati munkára készülést jelölte meg. Hozzátette, hogy Vona Gábor pártelnök más karaktereket, polgármestereket is szeretne maga mellé az elnökségbe.

Mirkóczki Ádám egyúttal visszautasította, hogy egy radikális – mérsékelt törésvonal lenne a pártban. Érdemi konstruktív viták mindig vannak, de a program nem változott – hangsúlyozta.

forras: Hunhír.info,  2016. április 20. 16:15
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Jobbik Tagged: cuki-Vona, cukosidok a JOBBIK, radikalizmus vége


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »