Végleg törölte Gaudi-Nagy Tamás oldalát a Facebook

Forrás: PestiSrácok.hu

Végleg törölte a Facebook Gaudi-Nagy Tamás közösségi oldalát, a jogvédő utolsó megosztása egy Magyar Nemzetben megjelent írás volt – tudatta a Vadhajtások szerkesztőségével Nemzeti Jogvédő Szolgálat elnöke.

Hírdetés

“A zuckerbergi diktatúra láthatóan nem bírta tolerálni azt a kiállást, amelyet a normalitáspárti tüntetők és nemzeti jogvédők tanúsítottak tegnap a Pride felvonulás ellentüntetései kapcsán” – fogalmazott Gaudi-Nagy Tamás a vadhajtások.hu-nak, aki szerint a tüntetésre való felhívást is törölte a Facebook, akkor a közösségi alapelvek megsértése miatt. Szavai szerint abban semmi ilyen nem szerepelt. (csak a tüntetések ténye, illetve, hogy az NJSZ jogvédő biztosítást ad) Ezt követően Gaudi írt egy beszámolót a tüntetéseken való eseményekről, ahol értékelte is azokat, ezek azonban nem voltak becsmérlő, gyűlölködő, erőszakra uszító, gyűlöletbeszédnek minősülő megnyilvánulások. A jogvédő szerint  csupán “a normalitás és a hagyományos értékek melletti kiállás és elkötelezettség” szerepelt benne. Gaudi feltett néhány fényképet is, illetve megosztotta azt a cikket, amely a Magyar Nemzetben jelent meg a tegnapi, normalitáspárti ellentüntetésekről.

Tehát az értékelés ebből az, hogy most már olyan alacsonyra húzta meg a tűrésküszöböt a liberális dogmák ellenzői vonatkozásában a Facebook, hogy itt már pusztán – mint pl. a müncheni Eb-meccsen az LMBTQ elleni vélemények hangoztatása – ez már szerintük gyűlöletbeszéd. Ez már a totális liberális véleménydiktatúra – fejezte ki véleményét az ügyvéd. Hozzátette: minderről vasárnap délután értesítették, az emailben azt írták, hogy korlátozták az egyébként húszezer követővel rendelkező közösségi adatlapot, mert állítólag megsértette a Facebook irányelveit.

Én egy 24 órás ultimátumot adtam nekik írásban, kifejtve, hogy semmilyen gyűlöletbeszédet és a szabályzatukat sértő megnyilvánulás nem volt ezekben a posztokban, ezért ez egy jogellenes intézkedés, ami egyébként a nemzetközi és a hazai jogszabályokkal is ellentétes, meg a saját szabályzataikkal is. Főleg azon elköteleződésükkel is, amely a vélemények sokféleségének a garanciájáról szól. Kilátásba helyeztem, hogy amennyiben nem vonják vissza a blokkolást, akkor pert indítok a blokkolás megszüntetésére, és egyúttal százmillió forintos sérelem iránti igényt terjesztek elő – mondta Gaudi a Vadhajtásoknak, hozzátéve, hogy a hazai jogvédő szervezetek között a húszezres követői tábor jelentősnek mondható, hiszen a TASZ-nak hatvanezer, a Helsinki Bizottságnak negyvenezer követője van.


Forrás:gaudinagytamas.hu
Tovább a cikkre »