Végh Attila üzent Vémolának: „Talán adok neked egy esélyt a visszavágóra”

Végh Attila üzent Vémolának: „Talán adok neked egy esélyt a visszavágóra”

Végh Attila üzent Vémolának: „Talán adok neked egy esélyt a visszavágóra” Kulcsár Péter2023. 02. 06., h – 10:52

Az MMA-harcos legutóbbi Instagram-videójában úgy nyilatkozott Karlos Vémoláról, ő a „legnagyobb bolond”, akit valaha megismert.

Végh Attila egy lehetséges mérkőzésről beszélt, amely a 2019. november 9-én megrendezett harc visszavágója lenne, ami a bősi származású MMA-sztár első menetes győzelmével végződött – egy kemény jobbhoroggal ütötte ki Vemolát.

Hírdetés

Karlito, te vagy a legnagyobb bolond, akit ismerek. Majdnem elbuktál az év végén, aztán látom, hogy Liberecben fogsz harcolni, majd Patrik Kincllel is küzdeni akarsz. Rendesen elgondolkodtam rajta, hogy adok neked egy esélyt a visszavágóra, de ennek nekem – mint ahogyan korábban is kijelentettem – meg kell érnie

– mondta a videóban.

Végh arra utalt, amikor Vémola tavaly év végén megbetegedett, kórházba került, az orvosok szerint pedig akár meg is halhatott volna, ezért mondta le végül régi riválisa, Patrik Kincl elleni címmeccsét az Oktagonban, ám ezt a párharcot végül megrendezik, méghozzá május 20-án a prágai O2 Arénában. Vémola egy hónappal korábban is ketrecbe lép egy libereci tornán, ellenfelét azonban még nem jelentették be.

A cseh MMA-harcos gyakorlatilag az első, csúfos veresége óta kéri a visszavágót Végh ellen, és bár sokáig úgy tűnt, közel a megegyezés, egyelőre semmit sem erősítettek meg. Végh elmondta, az egyetlen dolog, ami meggyőzheti arról, hogy vállalja a mérkőzést, az egy megfelelő pénzbeli ajánlat lenne az Oktagontól.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »