Vega kencekrém- és szappankészítés ÖkoKörben

Vega kencekrém- és szappankészítés ÖkoKörben

Izgalmas programot szerveztünk az ÖkoKörösöknek Wekerlén a Közös kávézó és konyha valamint a Vászonzsákoslány segítségével. Az ingyenes workshopon szappant készítettünk, és vega szendvicskrémeket kutyultunk. Nézd meg a képes beszámolónkat az ínyencségekről! Vigyázat, csak tele hassal ajánlott!

A wekerlei Közös kávézó és konyha  szakácsai profi módon ötvözik a szezonalitást, vegánságot, a helyi alapanyagokat, a zero waste gyakorlatot és a cukiságot. 

Van mit tanulnunk tőlük, ezért külön öröm volt, hogy náluk tarthattuk az ÖkoKörösöknek szóló workshopot.

Hírdetés

A Közös konyha stábja a hétköznapokban is bevethető praktikákat osztott meg velünk a vegán ételkészítésről. Szalai Szilvi is beállt a konyhába, hogy segítsen nekünk. Ő már sokszoros csoportvezető. Három ÖkoKört tartott a wekerlei Közösben. Ismerd meg Szilvi ÖkoKörös történetét >>> Készül a zöldborsós tunki-tunki😊 Aszalt paradicsomos pesztót is készítettünk. A Vászonzsákoslány segítségével készültek a szappanok. Vegán és pálmaolaj mentes alapanyaggal dolgoztunk.

Zajlik a kutyulás.
Gyógynövényes, illóolajos csodák születtek.   Fotók: Chris Allan (function(d,s,id,u){ if (d.getElementById(id)) return; var js, sjs = d.getElementsByTagName(s)[0], t = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); js=d.createElement(s); js.id=id; js.async=1; js.src=u+’?’+t; sjs.parentNode.insertBefore(js, sjs);}(document, ‘script’, ‘os-widget-jssdk’, ‘https://www.opinionstage.com/assets/loader.js’));

 

A Green&Safe LIFE-styles projektet az Európai Unió LIFE alapja támogatja, az Agrárminisztérium társfinanszírozza. ENV GIE HU000622 Green&Safe LIFE-styles.

 

Ez a poszt Vega kencekrém- és szappankészítés ÖkoKörben először itt jelent meg: Tudatos Vásárlók.


Forrás:tudatosvasarlo.hu
Tovább a cikkre »