Vadabbnál vadabb hazugságokkal járatnák le Győr polgármesterét

Vadabbnál vadabb hazugságokkal járatnák le Győr polgármesterét

Vadabbnál vadabb hazugságokkal járatnák le Győr polgármesterét

A botrány, a leleplezés, valljuk be, minden vérbeli újságíró álma. Ám, azért ahhoz többször „körüljárt”, ellenőrzött információ kell. Csakhogy: ma már divat valamiért bosszúból telekiabálni a világot, felhasználva az internet adta lehetőségeket. Így születnek az úgynevezett kamuoldalak, amelyeknek csupán egyetlen céljuk van: rövidtávon lejáratni, ellehetetleníteni valakit egy önös cél érdekében.

Egy frissen létrehozott blog, „Ez az ördög ügyvédje” néven terjeszkedik, kizárólag azzal a céllal, hogy a Fidesz politikusát, Borkai Zsoltot ne válasszák meg újra Győr polgármesterének. Toronymagasan esélyes, hát jöjjön a drog, a prostik, a pénzmosás. Mert ilyenekkel „vitézkedik” ez az oldal. A rendőrség – amennyiben rákapna ezekre a mesékre – vajon kit hívna be feljelentés-kiegészítés címén? Merthogy se neve, se címe, semmilyen elérhetősége nincs annak, aki ezeket írta/írja.

A felesleges bűntárs

Hírdetés

Többször ügyvédként említi magát a „leleplező szerző”, mint akit azzal bíztak meg, hogy pénzt mosson. A történetek másik főszereplője dr. Rákosfalvy Zoltán történetesen ügyvéd. Tucatnyi másik ügyvéddel az irodájában. Mennyire hihető és valóságszerű, hogy megbíz egy kívülálló ügyvédet, hogy pénzt mosasson vele? Felesleges bűntársat egy nyolc elemis bűnöző sem alkalmaz. És itt ez a szál már meg is dőlt.
A politikáról szólva gyakran elhangzanak romantikus történetek teli táska pénzekről, ami a valóságban egyáltalán nem praktikus, kamu sztorinak jó, de igazából senki nem hurcol magával hosszú külföldi utakra egy teli pénz bőröndöt. Tudniillik a világ összes repterén átvilágítják a táskákat, a bőröndöket. Egy ügyvéd és egy, a jó hírére vigyázó polgármester biztos megkockáztatja, hogy egy ilyennel kapják el bárhol a világban?

Drogdíler, prostik, fotós…

Az egyik írásban elhelyezett fotókon néhány lányok is látható, azonban az nem „jön le” a képekről, hogy prostituáltak lennének. Fiatalok, csinosak. Viszont, ha ők fényképeztek, talán épen azzal a céllal mentek oda, hogy később „ez az ördög ügyvédje” nevű blogon (vagy máshol) elsüthessék a a felvételeket a polgármester ellen. Ezt hívják megtervezett, lejáratásnak.

A „szerző” bátran állítja, hogy folyt a pia, fogyott a kokain, amit a „csajok” szereztek. Prostik és drogdílerek egyben. Persze, ez már csak így működik. Elhívnak örömlányokat, de a lelkükre kötik, hogy kokain nélkül aztán el ne merjenek jönni…

Az már csak hab a tortán, hogy egy dörzsölt ügyvéd megint csak egy másik ügyvédtől, azaz magától az iromány „elkövetőjétől” kért tanácsot, hol vegyen földeket, valamint hol és hogyan alapítson cégeket ehhez…

A lufi kidurranóban. Már a legelején.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »