Utoljára lépnek pályára az alapszakaszban (Labdarúgás, 3. Liga)

Utoljára lépnek pályára  az alapszakaszban (Labdarúgás,  3.  Liga)

Az élvonalbeli és másodosztályú labdarúgó-bajnokságok szünetelnek, a 3. Ligában azonban folytatódik a küzdelem: az 5. csoportban érdekelt háromszéki alakulatok utolsó mérkőzésüket játsszák az alapszakaszban. A már biztosan felsőházi rájátszásba jutó Sepsi OSK II. ma 15 órától a Plopeni együttesét fogadja a sepsiszentgyörgyi stadionban, míg a Kézdivásárhelyi SE szombaton 15 órától a Sinkovits Stadionban az utolsó előtti Brassói SR ellen zárja a 18. fordulót.

A háromszéki csapatok a múlt hétvégén vereséget szenvedtek idegenben, az Andrási Alexandru irányította gárda kikapott az FC Hermannstadt II. vendégeként, míg a Gazda József edzette felső-háromszéki együttes a Plopeni otthonában maradt alul, ezúttal viszont hazai környezetben javíthatnak. A Sepsi OSK II. biztosan a felsőházi rájátszásban folytatja a bajnokságot, azonban győzelem esetén akár egy helyet előre is léphet, ha a Barcarozsnyói Olimpic kikap a listavezető Székely­udvarhelyi FC otthonában. A Kézdivásárhelyi SE az alapszakasz után a playoutban szerepel majd, helyezésén már nem javíthat, ellenben egy pozíciót ronthat, amennyiben az utolsó fordulóban nem nyer, az FC Hermannstadt II. pedig győzeledmeskedik Prahova megyében. A tavaly októberi odavágóban a megyeszékhelyi és a felső-háromszéki csapat egyaránt diadalmaskodott hétvégi ellenfele felett, előbbi 3–2-re nyert Plopeni-ben, utóbbi 2–1-re győzött Brassóban. A piros-fehér mezesek ebben az idényben még nem maradtak alul hazai pályán, hatszor bizonyultak jobbnak ellenfelüknél és kétszer döntetlent játszottak, a kék-fehér mezesek háromszor nyertek, kétszer osztoztak a pontokon és háromszor ki­kaptak.

Hírdetés

A 18. forduló programja: * ma: Sepsi OSK II.–Plopeni (15 óra) * szombat: Blejoi–FC Hermannstadt II. (15 óra), Kézdivásárhelyi SE–Brassói SR (15 óra), FC Pucioasa–Brassói Kids Tâmpa (15 óra), Székelyudvarhelyi FC–Barcarozsnyói Olimpic (15 óra). (miska)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »