Utolérte a farkasokat von der Leyen bosszúja: A Bizottság csökkenti a négylábúak védettségét

Utolérte a farkasokat von der Leyen bosszúja: A Bizottság csökkenti a négylábúak védettségét

2022 szeptemberében egy farkas Ursula von der Leyen bizottsági elnök alsó-szászországi birtokán megtámadta Brüsszel első emberének Dolly nevű póniját, és halálos sebeket ejtett rajta. Azon a napon von der Leyen bosszút esküdött az európai farkasoknak, és úgy tűnik, ez a bosszú most kiteljesedhet.

A brüsszeli progresszív Euractiv propagandaoldal közölte, hogy a tagországion uniós nagyköveteinek többsége szerdán támogatta az Európai Bizottság javaslatát, amellyel „szigorúan védettről” csak „védettre” minősítenék vissza az európai farkasok védettségét. A portál információi szerint csak Spanyolország és Írország szavazott a javaslat ellen.

A dolog pikantériája, hogy von der Leyent rengetegen bírálták, hogy csak a gyermeteg bosszú motiválta az intézkedés elfogadtatásánál. Az egész ügyet elindító farkas ugyanis a bizottsági elnök pónija előtt (!) 5 másik lovat, 47 juhot, több szarvasmarhát és egy kecskét is levadászott – de csak von der Leyen pónija miatt indult európai szintű jogi beavatkozás.

Hírdetés

Von der Leyen kritizálói most már a kicsinyes bosszúszomj (egyébként jogos) vádját is felvehetik a bizottsági elnök elleni vádpontok közé – az alkalmatlanság, a háborúpártiság, az amerikaiak feltétel nélküli kiszolgálása és a korrupció után…

Közröhej: Von der Leyen hadat üzen az európai farkasoknak, mert egyikük felfalta kedvenc póniját

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »