Újra megnyílt a Galandia

Újra megnyílt a Galandia

Újra megnyílt a Galandia Tornyai Bianka2023. 06. 08., cs – 16:29 Galánta |

Június 8-án újra megnyitották a Galandia fürdőt, amelyet kilenc hónappal ezelőtt zártak be. Egyelőre még nem működik az összes szolgáltatás, de dolgoznak a problémák elhárításán, hogy a nyári szünetben már teljes kínálattal fogadhassák a látogatókat.

Kilenc hónapos szünet után újra megnyílt a Galandia fürdő, amelyet 2022 szeptemberében gazdasági okokra, a megemelkedett energiaárakra hivatkozva zárt be Galánta akkori vezetése. Előtte öt hónapig működött az akvapark, miután teljes körű felújítás és a Covid-19 világjárvány miatt hosszú ideig zárva volt. A tavaly ősszel megválasztott új városvezetés Jozef Huber ügyvezetőt állította a Galandia élére, akit azzal a feladattal bízott meg, hogy újra tegye működőképessé a fürdőt. Az igazgató lapunkat arról tájékoztatta, hogy a látogatókat három beltéri medencével és csúszdával, valamint kiúszó medencével és kültéri csúszdákkal várják.

Hírdetés

„A nyári szezonban működik a kültéri gyerek- és úszómedence, a játszótér és a röplabdapálya is, és természetesen sokféle finomság, ital szerepel a büfék kínálatában”

– fogalmazott Jozef Huber. Kifejtette, több fontos technikai javítást kellett elvégezni a fürdőben. A legnagyobb változás az éttermet érinti, de fontosnak tartották a zöldövezetek felújítását és a füves területek kibővítését is.

„Aktívan dolgozunk további újításokon és érdekes tervekkel készülünk az előttünk álló szezonra. Még a nyár folyamán újraindítjuk az úgynevezett sprayparkot, vagyis a spriccelő, tocsogó játékelemeket a legkisebbek számára. A Galántai Vásár idejére háromnapos programmal készülünk, a nyári vakáció idején pedig animátorok szórakoztatják a gyerekeket és a felnőtteket”

– mondta el hozzátéve, hogy örömmel tölti el, hogy sikerült egy jó csapatot összeállítani, melynek tagjai szívélyesen várnak minden látogatót. A Galandia a tervek szerint ezentúl egész évben üzemel.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »