Újabb változás a vakcinalottóban. Ha nyerni akar, ezt jobb, ha tudja!

Újabb változás a vakcinalottóban. Ha nyerni akar, ezt jobb, ha tudja!

Az augusztusban indult vakcinalottó ugyan nem érte el hatását, vagyis az oltási kedv nem emelkedett az esetleges nyeremény reményében, de a regisztrált polgárok körében nagy közönségfigyelmet szerzett magának. Éppen őket érinti a legújabb változás.

Augusztus 15-én került sor az első sorsolásra, amely botrányosra sikeredett, így a második adás a korábbinál is nagyobb figyelmet vívott ki magának a közönség részéről.

Hírdetés

Ettől kezdve a vakcinalottó sorsolása piacvezető lett a nézettség terén a szlovák tévés piacon vasárnap este, így a kereskedelmi csatornák is döntésre kényszerült. A vasárnapi versenybe nem szálltak be, a legnagyobb produkcióikat inkább más napra időzítették.

Most viszont akár gondba is kerülhetnek, mert a közszolgálati csatorna közölte, jövő hétvégétől már nem vasárnap este, hanem szombaton fogják sorsolni a vakcinalottó 100 ezer eurós nyerteseit. Tehát október 3-án még vasárnap, a rákövetkező négy hétvégén már szombaton 20.30-kor zajlik majd az élő adásban a sorsolás, amikor is a telefonhívás után a jelszót is el kell mondania a nyertesnek, hogy a teljes nyereménnyel gazdagodjon.

A lottó október végével az eredeti tervek szerint befejeződik, ha addig nem lesz valamilyen változás. A közszolgálati adó azért döntött a változás mellett, mert jövő héten indítja újra gasztroműsorát, Egész Szlovákia süt címmel, amelyet éppen a vasárnap estékre terveztek.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »