Újabb tanácsok avagy mit is akarnának a férfiak a nőktől

A női magazinok telve vannak a női kívánalmak felsorolásával, de a fordítottjával meglehetősen ritkán találkozni.

Az alábbiakban néhány, nekünk férfiaknak triviális, ám meglepő módon a legtöbb nő számára újra és újra értelmezhetetlennek bizonyuló igény felsorolása következik.

A pontok összegyűjtésében némi segítséget is igénybe vettem (a redpillwomen cikkeit), mivel férfiként meglehetősen nehéz ennyire mélyre lemenni, hiszen az alábbiak olyannyira magától értetődőek.

Következzenek hát a hihetetlenül nagyralátó és teljesíthetetlen férfiúi kívánalmak:

 

1, Mutass tiszteletet!

A férfiak szeretetnyelve (ezt a szót használom, hogy megértsd miről is beszélek) a tiszteleten alapul. Nyilvánítsd ki a tiszteleted, ne vitázz unos-untalan, ne kérdőjelezd meg a döntéseit! Kivétel nélkül minden férfi szereti ha felnéz rá nője. Ha erre nem vagy képes akkor rossz férfit választottál vagy veled van a baj.

 

2, Legyenek meg a saját passzióid

Egy férfi sem szereti ha mindig a nyakán lógsz, ha folyamatosan belécsimpaszkodsz. Legyél képes elfoglalni önmagad és hagyd hogy a pacákod is ezt tehesse. Értsd meg, néha sok belőled!

 

3, Figyelj rá!

A legtöbb nő képtelen figyelni a párjára. Egy férfi figyel (maximum nem érti hogy mit is akarsz). A nők viszont olyannyira el vannak foglalva magukkal, a saját érzéseikkel, az elképzeléseikkel meg hogy ezek kapcsán mit is gondolhat a másik, hogy az ilyesmik teljesen eltakarják a másik ember, a férfi valós személyét.

 

4, Rá kellene jönnöd végre mik is az igazán fontos dolgok a számára és nem árt beleásni magad!

Nem baj ha képben vagy egy kicsit a hobbijait érintően és valamennyi teret is hagysz a közös életetekben ezeknek. Ha gyerekesnek is tartod és komolytalannak, nekünk fontos hogy legyen valami amivel kikapcsolunk egy kicsit a napi sártaposásból. Ha elveszitek a játékainkat akkor zabosak leszünk.

 

5, Öltözz fel néha!

Neked sem kell leereszteni a kapcsolatban. Nem kell annál több ok, hogy néha szexin felöltözz, mint hogy örömet akarsz okozni a pasidnak, akár azzal hogy rajtad legeltetheti a szemét (vagy mását), akár azzal hogy társaságban elbüszkélkedhet veled.

 

6, Időnként csinálj valami különlegeset, a szokványostól eltérőt!

Hírdetés

Egy meglepetés vacsora, két jegy a kedvenc csapata meccsére, de ez lehet bármi amit gesztusként értékel, aminél látszik hogy rá gondoltál és erőfeszítéseket tettél. Nem egy ördöngösség ugye?

 

7, Jó lenne, ha eljutnál arra a szintre hogy felismerd mikor van kikészülve

Néha egy-egy húzósabb időszak totál kikészíti a férfiakat is, a kötelezettségek teljesítése, a munkahelyi viszonyokon belül megharcolni akár nap-nap után, nem egy könnyű dolog. Ilyenkor nagyon nem jó arra hazamenni, hogy otthon is baszogatják az embert. Vegyél le a terheiből (figyelmességgel, de egy kis szex sem árthat), ne pedig tegyél hozzá.

 

8, Legyenek közös érdeklődési köreitek

Jó esetben már megismerkedésetekkor voltak közös érdeklődésre számot tartó dolgaitok. Az ilyesmit sose add fel, még akkor sem ha a mindennapok ezt megnehezítik. Osztozni valami közös tevékenység örömében nagyon összetartó dolog.

 

9, Közelség és intimitás

Ha eddig még nem esett volna le, a férfiak is szeretik a testi közelséget és az intimitást. Nem minden a dugásról szól, jó dolog összebújni is.

 

10,  Ne felejts el flörtölni!

Attól hogy szexeltek, együtt éltek, akár gyerekeitek is vannak, nem kellene elfelejtkezni a rendszeres flörtről. Az édes évődés élénken tartja a kapcsolatot és te is kívánatosabbnak fogod érezni magad.

 

11, Légy aktív az ágyban!

Mit lehetne erre mondani. A döglött hal a hűtőbe, a száraz fa meg a kandallóba való. Nem kell mindig démoni szukkubuszként rávetned magad a pasidra, de azért szívesen vesszük ha a nőnk lelkesen együttműködik mindkettőnk kielégülésében.

 

12, Te is kezdeményezhetsz szexet

A férfiak ösztöneinek hajtóanyaga a szex. Ez már a második ilyen pont, láthatod mennyire fontos ez nekünk. Nem kell mindig a férfire várni! Lásd az előző pontot is.

 

13, Ha valami bajod van, akkor bökd ki!

Lehet hogy meglep, de nincsenek gondolatolvasó férfiak. Ha valami gondod van, csak el kell mondani. Ne célozgass rá, ne írd körbe, ne kelljen találgatni, ne játszmázz azzal hogy kukát játszol. Egyszerűen, tőmondatokban és az általad elérhető legnagyobb tárgyilagossággal közöld a problémád. Meg fogsz lepődni milyen sikereket érhetsz el.

 

14, Maradj kívánatos!

Egy kis sport és megfelelő étrend is segíthet hogy továbbra is jó tested legyen. Mi már csak olyanok vagyunk hogy szeretjük az ilyesmit. Nem kell a lánykori, a megismerkedéskori szintet hozni, de a tohonya, elhízott test csak a nőknek írt regényekben ad okot a megkívánásra.

 

15, Légy önmagad!

Ha a pasid nem hülye akkor téged szeretett meg és nem valamiféle színésznői szerepet, amit próbáltál eljátszani. A saját (jobbik) természeted add és minden rendben lesz.

 

Lehet hogy mások még hozzáírnának egy-két pontot, de hidd el nekem, ha csak ezekre képes lennél, egy nagyon boldog férfit tudhatnál magad mellett. Pedig láthatóan nem különösebben bonyolult kívánalmakról van szó és őszintén szólva, nem is nagyon igénybevevőek.  Neked mennének?


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »