Újabb százmilliókkal kitömött zsidó portál kezdett tarhálásba: a sorosista 444 is szabad sajtónak hazudja magát

Újabb százmilliókkal kitömött zsidó portál kezdett tarhálásba: a sorosista 444 is szabad sajtónak hazudja magát

Közleményben jelentette be a 444, hogy új, fizetős modellt vezetnek be: bizonyos tartalmakat csak fizetség ellenében lehet majd olvasni a portálon, vette észre a Mandiner.

Hírdetés

Az Uj Péter által vezetett lap azt közölte: „Járvány, gazdasági válság, a nyilvánosságot megszálló hatalom – 1990 óta nem volt ilyen nehéz helyzetben a magyar sajtó. És talán sosem volt nagyobb szükség rá, hogy maradjon, aki megírja/elmondja az igazságot. Új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében. Éppen most láttuk, ahogy a könyörtelen hatalmi gépezet pillanatok alatt bedarálta a magyar média egyik legfontosabb szereplőjét. Talán az utolsó pillanatban vagyunk, amikor még megvédhetjük a szabad sajtót. Ehhez viszont – a ti segítségetekkel – változnunk kell. Arra kérünk, hogy ebben a kritikus pillanatban kötelezd el magad a független 444 és a szabad magyar nyilvánosság mellett!”

A Media1 eközben arról számolt be: a 444 évek óta veszteséges. „Bár a 2019-es pénzügyi beszámolójukat még nem adták le (a koronavírus miatt a kormány erre haladékot adott a gazdaság szereplőinek), ahogyan arról a Media1 tavaly beszámolt, a vállalat évek óta jelentős veszteséget termel: a cég a megalapítása óta még egyszer sem tudott nyereséget elérni, és 100 millió forintot meghaladó veszteségük volt 2018-ban, de Kardos Gábor vezérigazgató ennek kapcsán tavaly optimistán nyilatkozott a Media1-nek” – írja a médiaügyi portál.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »