Újabb halálos kihívás jelent meg a Tik Tok videómegosztón

Újabb halálos kihívás jelent meg a Tik Tok videómegosztón

A Tik Tok kínai videomegosztó közösségi oldalon új kihívás jelent meg, amelyben a felhasználókat felkérik, hogy vegyenek be 40 darab Drotaverin elnevezésű tablettát és várják az eredményt.

A közösségi platformokon rengeteg különféle kihívás jelenik meg: egy üveg feldobásától kezdve az őrölt fahéj víz nélküli elfogyasztásáig, vagy a világ legcsípősebb borsának megkóstolásáig.

Ha a kihívások többsége elég ártalmatlan, és a közönség szórakoztatására irányul, anélkül, hogy egészségüket kockáztatnák,

akkor számos internetes kihívás létezik, amelyek végrehajtása sérüléshez vagy akár halálhoz vezethet.

Nem is olyan régen a Tik Tok-on megjelent egy nagyon veszélyes kihívás: Vegyél be 40 tablettát és várd meg az eredményt.

Hírdetés

A kihívás áldozatai között ukrán tinédzserek is vannak.

Jelenleg a videómegosztón nem lehet megtalálni ezt videót, valószínűleg a Tik Tok moderátorai már eltávolították azt. Emellett több figyelemfelhívó videó jelent meg arról, hogy a fiatalok ne vegyenek részt a kihívásban. 

Az Ukrajinszki Novini hírportál közli, hogy február 16-án az ukrajnai Bojarka város helyi líceumának két diáklánya mérgezést szenvedett.

Egyikük sajnos meghalt.

Később a rendőrségen elmondták, hogy az iskolás lányok 40 darab Drotaverin elnevezésű tablettát vettek be. 

Február 17-én Umanyban két iskolás lányt szállítottak kórházba erős mérgezéssel, miután nagy mennyiségű Drotaverin tablettát vettek be.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »