Új információkat tett közzé a rendőrség a pozsonyligetfalui tragédiával kapcsolatban

Új információkat tett közzé a rendőrség a pozsonyligetfalui tragédiával kapcsolatban Balaskó Réka2023. 03. 21., k – 14:09

A rendőrök három eljárást indítottak az ügyben.

A tragédia vasárnap történt Pozsonyligetfaluban, a Vyšehradská utcában. A rendőrség tájékoztatása szerint a lakóház ablakából vasárnap délelőtt 10:15-kor előbb egy férfi zuhant ki. Őt súlyos sérülésekkel szállították kórházba, nem sokkal később azonban életét vesztette. Röviddel 15:00 óra után egy újabb bejelentés érkezett azzal, hogy ugyanazon a címen egy nő esett ki az ablakból, majd a helyszínen szörnyethalt.

Hírdetés

A rendőrség megerősítette, hogy a lakásban, amelyből a két felnőtt kizuhant, egy kilenc éves fiú holttestére bukkantak, akinek szúrásos sérülései voltak. A rendőrök hozzátették, hogy a gyermeket meggyilkolták.

A 27 éves férfi esetében a rendőrök halálokozás miatt indítottak eljárást, 39 nővére ügyében halált okozó testi sértés bűncselekményével nyomoznak. A 9 éves áldozat esetében emberölés gyanújával indítottak eljárást.

A rendőrség hozzátette, nyomozásukat nehezítette az, hogy nem tudták, a 27 éves férfi melyik lakásból zuhant ki. A lakosok sem ismerték, így csak a 39 éves női áldozat után azonosították a lakást.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »