Úgy síelj, mint Schumacher – kívánta Johannisnak ªoºoacã

Úgy síelj, mint Schumacher – kívánta Johannisnak ªoºoacã

Diana Şoşoacă AUR-os szenátor átvett és publikált saját Facebook-oldalán egy másik posztot, amelyben az állt: „Úgy síelj, mint Schumacher, Johannis.”

A szenátornak nagyon tetszhetett az eredeti poszt, amelynek szerzője Iosefine Pascal hírhedt maszkellenes tüntető (az, aki a járványvédelmi célból kötelezővé tett maszkokat „szájkosárnak” nevezi), mert még kétértelmű kommentárral is ellátta: „Halálooooos…”, írta.

Hírdetés

Mint ismeretes, 2013-ban Michael Schumacher hétszeres világbajnok F1-es versenyző súlyos balesetet szenvedett franciaországi síelésén, és azóta sem épült fel.

A Şoşoacă-Pascal poszt abban a kontextusban született, hogy sokan bírálták Klaus Johannis államelnököt amiatt, hogy a Matei Bals Intézetben kitört, halálos áldozatokat követelő tűzvészt követően sízni ment Paltinisra.

A síbalesetes „jókívánság” nem az első hasonló megnyilvánulása a szenátornak. Néhány napja az őt kritizálókat egyenesen a Duna-csatornához akarta küldeni, amit a diktatúra éveiben politikai foglyokkal ásattak. (Epoch Times)

Kiemelt kép: Klaus Johannis Facebook-oldala


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »