Törölte a Pesti Srácok YouTube-csatornáját a videómegosztó

Törölte a Pesti Srácok YouTube-csatornáját a videómegosztó

Az indoklás szerint a csatorna súlyosan és folyamatosan megszegte a YouTube közösségi alapelveit.

Miután korábban többször is figyelmeztette, csütörtökön este végleg törölte a PestiSrácok.hu megszűnt tévécsatornájának (Pesti TV) internetes utódját, a PS TV-t a YouTube. Erről maga a lap számolt be egy cikkben – írja a Media1.hu.

Mint olvasható, február elején már kaptak a videómegosztó portáltól egy még korlátozással nem járó figyelmeztetést, majd mivel újabb szabálysértést követtek el, a YouTube ezt egy hetes tiltással, felfüggesztéssel büntette. Mint az egy másik cikkükből kiderül,

Hírdetés

Jeszenszky Zsolt Hardcore Hobbista című műsorának két különböző adásában talált tiltott tartalmat a YouTube.

A Media1 megjegyzi: a PestiSrácok.hu főszerkesztője, Huth Gergely az első, egy hetes korlátozás után, még a mostani végleges törlés előtt levelet küldött a YouTube-tulajdonos Google magyarországi igazgatójának, Bíró Pálnak. Ebben úgy érvelt, hogy mivel lapjuk a médiahatóságnál bejegyzett médiatermék, ezért „minden tartalmuk megfelel a magyar és az uniós jogi szabályozásnak. A kitett videókért szükség esetén a bíróság előtt is, transzparens módon helyt állunk.”

Mivel a YouTube szerint ezt követően, harmadszorra is megsértették a vállalt feltételeket, ezért kapta meg a PS TV a végleges törlésről szóló döntést csütörtökön este.

Nyitókép: Pixabay

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »