Török esküvői konvojból lövöldöztek a németországi Stadthagenben nagyszombaton – Egyelőre csak riasztópisztollyal

Török esküvői konvojból lövöldöztek a németországi Stadthagenben nagyszombaton – Egyelőre csak riasztópisztollyal

Az Alsó-Szászország tartománybeli Stadthagen városka rendőrségét helybeli lakosok riasztották, miután tegnap, nagyszombaton az egyik forgalmas kereszteződésben egy lakodalmi autókonvojból lövéseket adtak le, illetve robbanó, durranó pirotechnikai eszközöket hajigáltak a járókelők irányába. A jelenetet a rendőrség által felszerelt térfigyelő kamerák is rögzítették. Egyébként a lakodalmasok nemzeti hovatartozásáról a gépjárművekre kitűzött török zászlók is egyértelműen tanúskodtak – írja www.focus.de alsó-szászországi kiadása és a truth24.com.

A hírportálok beszámolója szerint az örömmámorban úszó lakodalmas konvoj csak áthaladt az alsó-szászországi Stadthagen városkán, ám a násznép gondoskodott róla, hogy az ott élő gyaúrok nagyszombatját is látványossá varázsolja. A riasztólövéseket egy BMW lehúzott ablakából, még a település központjában levő Hüttenstraße és a Loccumerstraße kereszteződésében adták le, illetve hajították a járókelők irányába a durranó pirotechnikai eszközöket, amit a rendőrségi térfigyelő kamerák azonnal mutattak és rögzítettek. De közben lakossági bejelentés is érkezett a násznép önfeledt szórakozásáról.


Útkereszteződében randalírozó török lakodalmasok Aachenben (fotó: truth24.com)

Hírdetés

Stadhagen rendőrsége nem sokkal később és kicsit távolabb megállította a lakodalmas konvojt és átvizsgálta azt a személygépkocsit, amelyből a lövéseket leadták. Az anyósülés alatt a rendőrök találtak egy megtöltött tárú riasztópisztolyt, amelyet lefoglaltak és büntetőeljárást indítottak a lövöldöző ellen. A botrányos esetről szintén hírt adó truth24.com hírportál megemlíti, hogy nem ez az első eset, amikor muszlimok, de leginkább a magukat egyre inkább otthonosan érző törökök a lakodalmi vigasságukkal az őslakos németek nyugalmát zavarják meg, illetve a biztonságát veszélyeztetik. A portál mellékel egy videót az alig évvel ezelőtt, Aachen történelmi német koronázó városban történt hasonló, sőt még a stadthageninél is durvább esetről.

Aachenben török lakodalmasok egy forgalmas útkereszteződében kiszállnak az autóikból, táncot lejtettek (persze csak a férfiak…) az út közepén, lövöldöztek, pirotechnikai eszközöket robbantgattak és ezzel megbénították a város közúti forgalmát. Willkommen!

Hering J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »