Tökös délelőtt Kisújfaluban – Képekkel

Tökös délelőtt Kisújfaluban – Képekkel

A gyermekek nagy örömére tökös programokat tartottak a kisújfalusi iskolában, óvodában.

Október utolsó hétfője különbözött a többi tanítási naptól. A tankönyvek helyére tökök kerültek. A pedagógusok igazán vidám, őszi élménnyel gazdagították a gyermekek programját.

A diákok lelkesen fogadták a pedagógusok által összeállított tökös programsorozatot. A kötött tanítás mellőzése jó hangulatot eredményezett Kisújfaluban.

A tökjó délelőttön résztvevők különböző tökökből és színes rajzlapokból készítettek tökfilkókat, majd a töklámpásokat végül ki is állították.

Hírdetés

A kézműves foglalkozások mellett a gyermekek eljárták a levelek táncát, szórakoztak. És egy tanítási napon ki ne akarna összegyűjtött színes faleveleket dobálni? A gyerekek boldogan használták ki a lehetőséget, majd kurjongatva futottak a levéldombhoz.

Az október 26-i tökös délelőttön elkerülhetetlenek voltak a tökös fogások. A diákok megkóstolták a sütőtökkrémlevest és a sült sütőtöt is. A többségnek láthatóan ízlett, hiszen voltak, akik dupla adagot kértek.

A programkavalkádban továbbá ügyességi játékok, versmondás és éneklés is szerepelt. A résztvevők egyetértettek abban, hogy többször szeretnének ilyen vidám, játékos tanítási napot.

Laky Erzsébet

Képek: Fűri Erika


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »