Tinilánya 16 éves pasijával szexelt a 38 éves anyuka

Tinilánya 16 éves pasijával szexelt a 38 éves anyuka

Fereshta Williams, a harmincas évei végét taposó kaliforniai édesanya szexuális kapcsolatot létesített tinilányának exbarátjával, egy 16 esztendős fiúval.

Egy névtelen feljelentő tájékoztatta a hatóságokat, hogy Williams asszony nemcsak beszélget a lánya volt barátjával, hanem állítólag folyamatosan szexuális kényeztetésben részesíti a tinit. – írja a Mirror. A nőt egy éjjel-nappal nyitva tartó fitneszklub parkolójában tartóztatták le a rendőrök, ahol a fiatal sráccal találkozott. Az asszonyt több hete megfigyelés alatt tartották.

Hírdetés

A San Diego-i NBC televízió szerint három hónapon át tartott a törvénytelen szerelem és gyanítható, hogy rajtakaphatták őket, mert a vádban nemcsak kiskorú megrontása szerepel, hanem két rendbeli orális közösülés kiskorú személlyel is. Fereshta Williamszet az üggyel kapcsolatban tanú befolyásolásával is vádolják.

Mivel ennél a pontnál nem volt utalás a személy életkorára, sejthető, hogy a nő felvehette a kapcsolatot a fiú szüleivel. Halmazati büntetésként több éves börtönre számíthat, de egyelőre szabadlábon védekezhet.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »