TikTokon tanult kézjellel szabadult az elrabolt tinilány

TikTokon tanult kézjellel szabadult az elrabolt tinilány

A közösségi médiás szolgáltatások használata gyakran nem tesz jót a fiataloknak, de szerencsére néha valami jó is kisül a folyamatos böngészésükből, pénteken egy 16 éves amerikai lánynak a TikTokon tanult, segítségkérő kézjel használatával sikerült megszabadulnia a fogvatartójától.

A történet részletei homályosak, de az információk alapján a tinilány eredetileg a szabad akaratából utazott a 61 éves James Herbert Brickkel, az Észak-Karolina államban található Asheville városából a férfi Ohio állambeli rokonaihoz mentek a férfi Toyotájával – írja az Origo.

A megérkezésükkor a rokonai nem voltak elragadtatva, hogy a férfi egy fiatalkorú lánnyal érkezett,

akit ráadásul a szülei bejelentésére kedd óta eltűnt személyként tartottak számon, így a páros továbbhajtott.

Hírdetés

Viszont ezen a ponton a lánynak már nem volt kedve a férfivel tartani, amit Brick figyelmen kívül hagyott, így emberrablássá vált a helyzet.

Az autó hátsó ülésén utazó lány a TikTokon tanult kézjellel próbált segítséget kérni. Egy idő után Kentucky államban a kocsijuk mögé besorolt autós felismerte azt, hívta a 911-et, majd a kocsit követve és a diszpécserrel kapcsolatot tartva segített a seriffhivatal járőreinek Brick lekapcsolásában.

A félreállításakor Brick együttműködőnek bizonyult, sikerült jelenet nélkül őrizetbe venni.

A telefonján 12-18 év közti fiatalkorúról készült szexképeket is találtak, így lány fogva tartásával kapcsolatos vád mellett ezért is bíróság elé kell állnia.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »