Terroristának öltözött feministák támadtak egy újság szerkesztőségére, hogy védelmükbe vegyék a tizenhárom éves lány migráns gyilkosait

Terroristának öltözött feministák támadtak egy újság szerkesztőségére, hogy védelmükbe vegyék a tizenhárom éves lány migráns gyilkosait

Az „Alerta Feminista” csoport húsz, arcát kendővel eltakaró feminista felforgatója hatolt be az osztrák oe24.at online újság szerkesztőségébe és zaklatták a lap dolgozóit.

A behatolásról a lap azt írta, hogy egy szeméttároló helységen keresztül jutottak be a feministák és a reklámértékesítési irodáig jutottak, ahol több dolgozót zaklattak, megtámadtak. A híradások szerint az anarchista feminista szervezet a közelmúltban 3 afgán migráns által megerőszakolt és meggyilkolt 13 éves lány történetével kapcsolatos tudósítás “rasszista jellege” miatt tiltakozott. A jóízlés határait, a kegyeletet, az épeszű gondolkodást egyáltalán nem ismerő feministák lényegében migráns gyilkosok “jogait” védelmezték a meggyilkolt kiskorú lánygyermekkel szemben.

A rendőrség néhány percen belül kivonult a helyszínre. Ekkor a maszkos behatolók egy része elmenekült a rendőrség elől, amíg az ott maradók megpróbálták elfoglalni az épület többi részét, ami a rendőrség fellépésének és az oe24 alkalmazottainak ellenállása miatt nem valósulhatott meg.

Hírdetés

Mélyen elgondolkodtató, hogy büntetlenül megúszható az efféle terroristának öltözött, maszkos felforgatás, a rendőri fellépéssel szembeni ellenszegülés, szökdösés, ha valaki nő és ráadásul feminista hisztérika, aki felül terrositának, de alul mininadrágos picsának öltözik. Így nem csoda, ha a feminista felforgatók attól sem riadnak vissza, hogy garázda bűncselekményükről videófelvételt készítsenek és azt a Twitteren közre is adják. Elrendelt nyomozásról nem ismerünk híradásokat.

Ez az eset is jól mutatja, hogy korunk feminizmusa milyen módon ferdült el és távolodott el a női értékektől és az össztársadalmi érdekektől. Egyetlen épeszű nő sem vallhatja ma önmagát feministának, ha nem akarja, hogy társadalomellenes, lényegében nőellenes, elmeháborodott hordákkal azonosítsák őt magát is!

Az alábbiakban megtekinthető egy a szerkesztőségi perpatvarról, sűrű káromkodásról, garázda rendbontásról készült rövidebb videofelvétel:


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »