Tatabánya: a Jobbik a gyermekmegrontó buzipropaganda ügyében is magáévá tette elvtársai álláspontját

Tatabánya: a Jobbik a gyermekmegrontó buzipropaganda ügyében is magáévá tette elvtársai álláspontját

Ábrahám Barnabás (Mi Hazánk) azzal a kéréssel fordult az Oktatás és Kulturális Bizottság elnökéhez, hogy vegye fel napirendre a „Gyermekeink védelmében” című sürgősségi indítványunkat.

Hírdetés

A bizottság mai ülésén John Katalin (KDNP) eleget tett a kérésnek és megkísérelte napirendre tűzni az előterjesztést, viszont az Összefogás szivárványkoalíciója megakadályozta ezt.

Nemmel szavazott Balogh Ferenc (Jobbik) képviselő is, aki a szebb napokat megélt, egykori nemzeti párt romjainak helyi képviselője. Ez az ember a lehetőségét is megtagadta annak, hogy az előterjesztésről legalább tárgyalhasson a bizottság. (Valószínűleg a képviselő, vagy új barátainak értékrendjébe már nem fér bele a tatabányai kisgyermekek védelméről való döntéshozatal.)

Láthatja mindenki, hogy az egykori Jobbikból, mára semmi nem maradt, képviselőik szépen beolvadtak a balliberális oldalba anélkül, hogy önálló gondolattal, vagy legalább saját véleménnyel rendelkeznének. Bízunk benne, hogyha az Összefogás frakciója nem is érzi szükségesnek, legalább Szücsné Posztovics Ilona polgármester asszony érezni fog annyi felelősséget magában, hogy megszavazza a sürgősségi beadvány napirendre tűzését – áll a Mi Hazánk Mozgalom Tatabányai Alapszervezetének közleményében.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »