Tanévnyitó a Tanulók Klubjában (Kézdivásárhely)

Tanévnyitó a Tanulók Klubjában (Kézdivásárhely)

Pedagógusok, szülők, nagyszülők, óvodások és kisiskolások jelenlétében nyitotta meg ötvenharmadik tanévét a kézdivásárhelyi Tanulók Klubja péntek délután az intézmény udvarán. Az évnyitón felléptek a klub mazsorettcsoportjai és a Gyergyai Barna karnagy által vezényelt fúvószenekar.

Kis Katalin intézményvezető a tanévnyitón elmondta: idén is, akárcsak az előző tanévben, öt kör működik a klubban. A fúvószenekart és az ütőhangszereket Gyergyai Barna és Réti Levente, a repülő- és hajómodellező kört Jancsó László, a mazsoretteket és a ritmikus tornát az intézményvezető, az alpesi sít és a nindzsát Kis Ilka oktatja.

 

Hírdetés

 

Mindazok, akik érdeklődnek valamely tevékenység iránt, munkanapokon 15 és 19 óra között iratkozhatnak be személyesen vagy online a köri tevékenységekre. A fúvós szakkörre 8–14 év közötti gyerekek jelentkezését várják, ahol furulyán, fuvolán, klarinéton, szaxofonon, trombitán, kürtön, harsonán és tubán lehet megtanulni játszani. A modellezőknél az alsó korhatár az első osztály, az alpesi sínél és a nindzsánál pedig hat év.


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »