Támad a gonosz! – Kötelező nyomkövetőt kell beszerelni minden autóba 2015-ben

A Netextra.hu értesülései szerint 2015 őszétől kötelezővé teszik valamennyi autótulajdonosnak a nyomkövető GPS rendszeren keresztül egy olyan berendezés beszerelését a gépjárművekbe, melynek állítólagos célja az autósok, vagyis a mi védelmünk. 

Ennek állítólagos rendeltetése az lesz, hogy baleset bekövetkeztekor “természetesen a mi védelmünkben” a szerkezet a GPS rendszeren keresztül értesíti a segélyközpontot és pillanatokon belül megmentenek minket, hisz hipp-hopp ott terem majd a segítség életmentésre készen.

Hírdetés

A pikantériája a dolognak az, hogy mindezért persze nekünk autósoknak kell majd fizetnünk. Egészen pontosan a berendezést, annak beszerelését, valamint a működtetés havi díját.

Ha valaki van annyira naiv, hogy elhiszi, ennyire aggódik a hatalom a testi épségünkért, annak teljesen elment a józan esze. Ezen a rendszeren keresztül a hatóságok mindenkiről pontosan meg tudják állapítani majd név szerint, hogy éppen hol tartózkodik, hiszen a valódi cél, más nem is lehet, mint az emberek teljes körű felügyelete. Jaj nektek “állampolgár-terroristák”! A gonoszság úgy tűnik egyre arcátlanabbul és mind pofátlanabbul kezd fellépni a magánéletünk és a személyiségi jogaink teljes felszámolása érdekében. Ez megengedhetetlen, elfogadhatatlan, és mérhetetlenül gonosz, hiszen mindebbe a saját pénzünkért akarnak belehajszolni. Vajon hányan emelik majd fel a szavukat ez ellen?

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »