Talpszőrzetének ritkítása helyett nemzeti zászlónk égetésére használta öngyújtóját egy öntudatos oláh lány Nagyváradon

A nagyváradi Fekete Sas-palota – mely nem mellesleg a Lechner Ödön-féle magyaros szecesszió egyik legismertebb alkotása – ad otthont az RMDSZ nagyváradi irodájának, melynek bejáratán az EU-s, a román és az UDMR-zászló mellett az őslakosok jelenlétének szerény bizonyítékaként nemzetiszín zászlónk is lengedezik. Vagyis lengedezne, ha a területrabló füstösök még sötétebb lelkiismerete hagyná.

A piros-fehér-zöld ugyanis valóságos szálka az oláhcigányok fekete szemében: az elmúlt fél évben legalább kétszer távolították el azt az iroda bejárata fölül. Az RMDSZ Bihar megyei szervezetének korábbi közleményei szerint a magyar zászlót augusztus 30-án éjszaka, illetve december elején, a százéves nagyrománkodás évfordulójának alkalmából is kitörték a tartórúdjából.

A többi zászló – érdekes módon – nem zavarta a tolvaj kezeket.

Hírdetés

Az alábbi videót egy közösségi oldalon osztották meg, így került a Kuruc.info szerkesztőségébe. A friss feltöltésen az látható, ahogy egy öntudatos, magyargyűlölő némber – mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne – épp felgyújtja nemzeti zászlónkat Nagyváradon, Szent László városában.

Éjszakai élet Nagyvárad 2018…

Közzétette: Edwárd Rappert – 2018. december 30., vasárnap

(Törlés esetén ide katintva is elérhető.)

Csak emlékeztetőül: a Fidesz 2005. szeptember 26-án, 13 éve, akkor éppen a dumaellenzék pozíciójából, a szocionista kormánypártokkal karöltve, feltétel nélkül szavazta meg Románia EU-csatlakozását.

Megérte.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »