T. Túri Gábor: Boszorkányperek a 21. században

T. Túri Gábor: Boszorkányperek a 21. században

Európa késésben van velünk szemben.
Nálunk már Könyves Kálmán, 1100-ban a tarcali zsinaton meghozott határozatai között kijelentette, hogy
„De strygis vero quae noj sunt, nulla amplius quaestio fiat“ , vagyis hogy
„A strigákról [boszorkányokról] pedig, mivel ilyenek nincsenek, semmiféle vizsgálat ne tartassék.“

És ezzel gyakorlatilag meg is szűntek nálunk – itt a Lajtától keletre – a boszorkányperek.
Ellenben Európában a Lajtától nyugatra még az 1700-as években is voltak boszorkányperek, sőt – akármilyen hihetetlen –, még a XX. században is, amely vádlottjának, Helen Duncantnak végül Churchil kegyelmezett meg…
Ezek után nem is szabadna csodálkoznunk, hogy boszorkánypert a XXI. században is rendeztek (éspedig máig folytatólag).
Ugyan itt nem egy személy ellen, hanem egy egész ország, vagyis Magyarország ellen folytatják ezt.
Mert mi is egy boszorkányság fogalma?

Az ördöggel cimborálás
a megrontás,
a jövendölés, és
az igézés

És most nézzük meg, mik is valójában azok a vádpontok, ami miatt Magyarország a vádlottak padján ült és ül még ma is:

Az ördöggel cimborálás…, vagyis az EU-val ellentétben a Putyinnal és Erdogánnal történő pozitív tárgyalások. (Vagy akár a Covid oltóanyag máshonnan – és nem csak az EU-ból –  történő beszerezése és így tovább)

A méregkeverés… megmérgezi a magyar politika az egységes európai liberális légkört.

A megrontás…, ugyanis Magyarország megrontja az európai emberek gondolkozását, és azokat „rossz irányba“ tereli…, mivel – Uram bocsá´ – például, egy pedofilia ellenes, gyermekeket védő törvényt bátorkodott az országában bevezetni!

A jövendölés…, amivel Magyarország prófétai meglátással az európai kultúra szétesését vizionálja, és végül

az igézés…, mert az egykori egységes keresztény Európa felidézésével, megigézi az embereket, és ezzel kárt okoz a kialakított (!) „békés” liberális egységben.

Ezek alapján, azt hiszem még a kétkedők is beláthatják, hogy Nyugat-Európában még most is kísért a boszorkányperek hangulata, és hogy valójában Európa újkori boszorkánypereit élhetjük meg mostanában Brüsszelben.
Ezt bizonyítja, hogy itt minden úgy is zajlik le, mint évszázadokkal ezelőtt. Amikor már csak a vádpontok egyedüli felolvasása is szörnyülködést vált ki az ottani hallgatóságból, oly annyira, hogy inkább elhiszik a média és az önkéntes NGO-k minden szavát – hiszen miért is hazudnának? – nehogy esetleg valamit is kontrollálniuk kelljen személyesen, ebben a „bűnös barlangban”.

Hírdetés

Ezzel a büszke lépésével akarja Európa ismét bizonyítani, hogy ura a helyzetének, és nem tűri meg a máshogy gondolkozókat maga között.
Vagyis vegyük észre, hogy ez nem más, mint a próbák ismételt sorozata, vagyis olyan kirakatper (Musterprozess) sorozat, amit mi magyarok sajnos igencsak jól ismerünk az 50-es évek magyar történelméből, vagyis a koncepciós perek azon időszakából, amikor kínzásokkal, zsarolással, elvonásokkal, és sokszor halállal (vagyis kivégzésekkel) büntették azokat, akik „kilógtak a sorból”.
Minden megismétli magát.
Akkor is hamis vádak alapján ítélkeztek, mint most is, hiszen nincs korrekt  hivatalos vizsgálat, nem küldtek ide hozzánk pártatlan hivatalos vizsgálóbizottságot.
Nem adnak lehetőséget a védekezésre ugyanúgy most sem, mint 2018. szeptember 11 és 12. között, amikor is hét percet kapott Orbán Viktor a bevádolt ország miniszterelnöke a „védőbeszéde” elmondására.

                    Debate on the situation in Hungary with the Prime Minister of Hungary

Az ítélethozók pedig ezután, ugyanúgy nem a „római jog” szerint ítélkeztek akkor sem, mint ahogy mostanában sem, a szavazatok kiértékelése során.
Az egykori boszorkányperek idején végül a máglyarakás körül, egykoron örömünnepet ültek az ítélkezők, ahogy most is, amint ezt látni lehet a feltörő tapsviharból, a szavazás eredményének kihirdetése után. (Csak éppen hogy nem táncolnak!)
Mert ugye, így határoztak… Ők, a győztesek.

    

Kipróbálták az erejüket. Kipróbálták, hogy ez a széthullóban levő Európai Unió, még azért milyen erőset tud harapni… Ki akarták mutatni a foguk fehérjét!
Igaz ezt nem merték Franciaországgal vagy Németországgal elkezdeni, ahol pedig a szabad média hangja valóban csak fedő alatt működik, ahol a két-három feleséggel rendelkező migránsok miatt a monogámia már úgy látszik elvesztette az általános európai érvényességét, ahol a nők egyenlőségét az egyre nagyobb bevándorló népesség teszi kérdésessé… Mert úgy-e féltek, hogy ebbe ott beletörne a foguk… Ezért egy kisebb országgal próbálkoztak. Ott nézte meg az Unió, hogy ez a kísérlet sikerül-e?
És így kipróbálta az Unió, hogy a felvetett hamis vádak funkcionálnak-e… És funkcionálnak!
Aztán tudni akarják, hogy alakul egy ország sorsa egy ilyen európai döntés után.
Mi történik az országban?
Összeomlik-e gazdaságilag, vagy sem?
Lesznek-e ott politikai zavargások, vagy nem?
Ha nem…, akkor pedig „segítünk”, hogy legyen! Van elég NGO-nk, amely ezt megteszi!!

A részükről persze az természetes, hogy ezt nem próbálhatták ki egy gazdaságilag potensebb országban, hiszen az magával ránthatná az egész Uniót (Elég volt a Brexit, mondogatják) Ez tehát egy újabb okot szolgáltatott arra, hogy egy kisebb országgal próbálkozzanak.
Ott kell tehát megmutatni, hogy mekkorát tud rúgni egy elefánt a kisegér hátsójába.
Aztán, ha minden a terv szerint megy, akkor ezzel a „példás és nemes tettükkel” majd később zsarolni tudják a nagyobb, renitens országokat, mondván, ha nem paríroztok, ti is így jártok, veletek is ez fog történni!
Ezért kell tehát Magyarország ellen hamis vádakat összeállítani. Mert hiszen ezzel megmutathatják azt is, hogy még egy ártatlan és becsületes országgal is ki tudnak kezdeni.
Úgy például, hogy az említett Orbán Viktor beszédre, a szokásos 21 perc helyett csak 7 percet engedélyeztek…
Pedig az iyen hallatlanul dölyfös magatartás nemcsak példátlan, de ugyanakkor megengedhetetlen is!

Könyves Kálmán idejében, országunk hatalma teljében, persze ezt nem merték volna megtenni, mert ahogy akkor, hatalmi szóval ki merte mondani, hogy „boszorkányok márpedig nincsenek”, ugyanúgy most is, az asztalra csapva, utasítaná rendre, a hatalmától megszédült,  — orszáqunkat és a miniszterelnökünket kioktató — brüsszeli politikusokat.

    

 

Így ezután, ahogy egykor a boszorkányokat sem kellett többet a máglyára küldeni, így lenne ez, az országuk szuverenitásáért és nemzeti önbecsülésért küzdő országokkal és vezetőivel is!
Biztos meg is fordulna a kocka!!
Azonban Könyves Kálmán óta sok minden megváltozott! (Legalábbis Európa nyugati felében!)

Tehát ez van mindezek hátterében.
Ezt fejezi ki az a magyar mondás, hogy a „Nagyobb kutya… párzik” …
Ugyanakkor azonban vigasztaljon bennünket az a tudat, hogy közben az a bizonyos kisebb kutya ott röhög a szélen, és figyeli, hogy ebből az otromba párzásból milyen torzszülött fog megszületni…
Aztán – ha elég okos – a farkát csóválva odébb áll.

(TTG)

 

(A képeken egy 1892-es litográfiát látunk, az 1692-es szálemi boszorkányper első áldozatáról Bridget Bishopról, valamint
két kép Sargentini jelentést követő szavazás utáni “örömmámorról” és
a liberális Guy Verhofstadtról, beszédei közben)

The post T. Túri Gábor: Boszorkányperek a 21. században appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »