Szürreális tüntetők – Heti progresszió (CI. rész)

Szürreális tüntetők – Heti progresszió (CI. rész)

A múlt heti centenárium után tovább folytatódik a heti rovatunk az elmúlt napok legprogresszívebb híreivel. Újra "ellátogat" hozzánk Greta Thunberg, de megnézünk egy szürreális abortusz melletti tüntetést és egy furcsa párt is. Lássunk hozzá!

3. Az a helyzet, hogy Thunbergnek maximálisan igaza van abban, hogy a nagypolitikában a klímavédelem csak szavak szintjén, a politikai korrektség táptalaján létezik, valódi lépések aligha történnek. A Youth4Climate ifjúsági klímacsúcson ezért egy azóta elhíresült bla-bla-bla szöveggel jellemezte a világ vezetőit, valljuk be, találó módon. Egy Guardiannek adott interjújában odáig merészkedett, hogy a hiper-szuper módon liberális és politikailag korrekt új-zélandi miniszterelnököt is bírálta, amit a Hell Pizza elnevezésű, eredetileg új-zélandi, mára már globális cég nem vett igazán jó néven. Gondoltak egyet és Stockholmot, Greta szülővárosát kreatív plakátokkal szórták tele a következő szöveggel: Greta elmehet a pokolba. A cég egyébként egyetértett abban Gretával, hogy sok bla-bla-bla van a klímavédelem színterén, ám hozzátették, hogy karbonsemleges termékeik vannak, ezért is rakták ki a plakátokat Stockholmban.

"Reméljük, hamarosan meglátogat minket a pokolban!" – üzenték Greta Thunbergnek.

2. A 26 éves Julia Zelg és a 63 éves Eileen De Freest szokatlan "párt" alkotnak. A 37 év korkülönbség még hagyján, mindketten nőneműek is, ám most lapot húztak a 19-re. Családot, gyermeket szeretnének annak ellenére, hogy sokan támadják őket a világhálón, amely azonban a fiatal youtuberről "lepereg". "Élete párjával" Tinderen ismerkedtek meg 3 évvel ezelőtt, azóta már össze is házasodtak, s annak ellenére volt a kettejük kapcsolata "első látásra szerelem", hogy a 63 éves nőt inkább néznénk Julia Zelg nagymamájának.

Hírdetés

Azóta szintet léptek és már családdal akarják boldogítani a glóbuszt, méghozzá úgy, hogy Eileen petesejtjét donorspermával termékenyítik meg, majd Julia kihordja a gyermeket. A tervben egyetlen bökkenő van, miszerint félnek, hogy a pár idősebb tagja még azelőtt távozik az élők sorából, hogy a gyermek felnő. Történjék bárhogy, a születendő gyermeket így sem, úgy sem irigyeljük.

1. Történet arról a bizonyos farizeusról… Jennifer Lawrence amerikai színésznőt a legtöbben talán Az éhezők viadala című filmekből ismerhetik, most azonban más vizekre evezett Hollywood helyett. A színésznő babát vár, ennek ellenére (vagy éppen ezért) fontosnak érezte, hogy részt vegyen egy abortuszt támogató tüntetésen. Mondjuk barátnője sem sokkal jobb, a humorista Amy Schumer, akinek bár már kiműtötték a méhét, mégis részt vett Lawrence oldalán a tüntetésen. Előbbiről persze vélhetően nem tehet, de joggal kérdezheti az ember: ezek mit keresnek egy ilyen tüntetésen? Ilyen egy igazi lúzer csapat?

Lawrence táblájára egyébként "a nők nem lehet szabadok, ha nem ők irányítják a testüket" felirat van írva.

Köszönöm kedves olvasóinknak az ismételt figyelmet, jövő héten ismét találkozunk. A beküldött híreket továbbra is a [email protected] címre várom.

Ábrahám Barnabás – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »