Szorul a hurok Rogán nyaka körül (+ videó)

NIF: Jó lenne, ha nemcsak Rogán Tónika, szlovén zsidó, nyaka körül szorulna a hurok, hanem az egész Zsidesz alámerülne abban a hatalmas, bűzös rotyiban, amit csináltak kormányzás, és “magyar” érdekvédelem címszó alatt! Azt is tudjuk, hogy Rogán Tónika személyéről suttognak a Nancy Horváth meggyilkolása kapcsán is. Állítólag még Lézer Johny (alias Lázás János) “neve” is kapcsolatban volt Nancyvel. Nancy apja, a “Papa” , Németországba menekült a csupa jószándékú magasrangú politikusok elől, menedékjogot kérve. Lányát már kiskorúként használták a “magyar” “elit” bizonyos tagjai, akik -nem furcsa?- mind a PT tagjai közé tartoznak. Shalom Shlomónak most egy szava sincs?! Rendet kellene rakni a bandában Shlomóka!

Mindenesetre sokan szappanozzák a köteleket!

A Vizoviczki-ügy negyedrendű vádlottja több órán át beszélt kendőzetlenül az N1TV-nek adott exkluzív interjúban arról, hogyan működött a diszkópápa birodalma hosszú éveken át az önkormányzatok és a rendőrség asszisztálásával.

A sorozat első részében az akkori ötödik kerületi polgármesterről, Rogán Antalról beszél, akinek minden szezon elején négymillió forint kenőpénzt kellett fizetniük azért, hogy a belvárosi teraszok kinyithassanak – szerepel a műsorban.

Hírdetés

Az egyik terasz ügyvezetője, Túrós József rajta keresztül üzent Vizoviczki Lászlónak, amíg a “főnök” nem viszi be a pénzt, addig nem tudnak kinyitni. Rogán csak Vizoviczkivel volt hajlandó találkozni. Megdöbbentő vallomás!

2016. július 13. 10:19
Hunhír.info

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Aktuális, Belföld, Bűnügy, Hírek, Magyarország Cionista Gyarmat! Tagged: Fidesz, korrupció, Rogán Antal, szélhámoskodás, tolvajlás


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »