Szoláriumozás előtti krémek – ez a SuperTan termékcsalád! (X)

Szoláriumozás előtti krémek – ez a SuperTan termékcsalád! (X)

Nagyon sokan szeretnek szoláriumba járni, hiszen az eredmény a természetesen barna bőr hatását kelti. Azonban ha még csak kezdő vagy a témában, akkor tisztában kell lenned azzal, hogy óvatosan kell nekikezdeni, bizonyos szabályokat be kell tartani.

Ügyelni kell például a mértékletességre, de a megfelelő bőrápolás is kulcsfontosságú lesz a folyamat során. Ahhoz, hogy ezt jobban átlásd, a következő pár sorban néhány szolárium kozmetikumot mutatok be neked.

Szoláriumozás – Mit tegyen és ne tegyen egy kezdő?

Amennyiben az első alkalomra készülsz, nem árt tisztában lenned azokkal a kockázatokkal, amelyeket érdemes minimalizálni!

Először is igazodj a bőröd típusához! Mindenki máshogy reagál az UV fényre, és más mértékben érzékeny arra. Éppen ezért nem érdemes az első alkalom során túl sok időt tölteni a szolárium gépben! Mindennek az alapja a fokozatosság!

Amennyiben már túl vagy néhány szoláriumozáson, akkor is próbálj meg mértékletes maradni! Ne lépd túl azt a valóban szükséges heti néhány alkalmat!

Minden szoláriumozás előtt és után igyál vizet, a megfelelő folyadékpótlás érdekében!

Hírdetés

Miért van szükség szolárium kozmetikumokra?

A szolárium kozmetikumok általában speciális módon kifejlesztett termékek, amelyek segítik a tartósabb, mélyebb barnulást. A hatékonyság növelésén túl feladatuk még a bőr védelmének ellátása is.

A Hollandimpex KFT szolárium kozmetikum kínálatában te is megtalálod a bőrödhöz illő krémet, így teljes nyugalommal vetheted magad bele a barnító pillanatokba!

Hogyan hatnak a kozmetikumok? Magas tápanyag tartalmuknak köszönhetően megkötik a szoláriumozás során létrejött szabadgyököket. 

Krémek szoláriumozás előtti használatra

Mielőtt azonban mindenféle krémmel megelegédnél, jó, ha tudod, hogy nem mindegy, mit használsz! Vannak külön speciális kozmetikumok, amelyeket használat előtt és után érdemes felkenni a bőrre. 

A Hollandimpex KFT-nél elérhető SuperTan termékcsalád olyan szoláriumozás előtt alkalmazandó krémeket dobott piacra, amelyek különleges hatóanyagaik révén segédkeznek a biztonságos barnítási folyamatban. 

A SuperTan Lemongrass Orange krém például béta-karotint, feketedió-kivonatot, hennát, melanint és karamellt is tartalmaz. Természetes illóolaj-tartalma pedig friss és kellemes illattal kényezteti a bőrt.


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »