Szívszaggató, miért árult limonádét a kisfiú

Szívszaggató, miért árult limonádét a kisfiú

Tristan Jacobson limonádés standja hatalmas sikert aratott. A Missouri állambeli Springfieldbe több százan látogattak el a hétvégén, hogy vegyenek az egydolláros italból. Egy pár két órát vezetett csak azért, hogy segíthessen a kisfiún.

A felhajtás nem véletlen, a kilencéves Tristan családjának gyűjt pénzt, hogy törvényesen is örökbe fogadhassák. Gyámja, Donnie Davis szerint ez a hétvége volt az egyik legszebb a fiú nehéz életében.

Hírdetés

A The Huffington Post híradása szerint Davis csecsemőkorában vette magához Tristant. Volt férje viszonyt folytatott egy tinédzserlánnyal, aki teherbe esett. Miután a lány megszülte Tristant, képtelen volt gondoskodni róla, így Davis kapta meg a kicsi ideiglenes felügyeleti jogát.

Amikor Tristan négyéves lett, biológiai anyja jelentkezett érte, és magához vette, majd egy évvel később otthagyta egy hajléktalanszálló előtt. A rendőrség rögtön értesítette Davist, aki azóta is vigyáz Tristanra.

Az anyjával töltött év maradandó nyomokat hagyott a fiú lelkében. A nő drogozott, idegenekkel folytatott szexuális kapcsolatot úgy, hogy annak a kisfiú is szemtanúja volt. Tristant depresszióval és önkontrollzavarral is diagnosztizálták.

Davis évek óta szeretné örökbe fogadni a fiút, de a jogi procedúra költségei nagyon magasak, körülbelül tízezer dollárnál állnak meg. A család hosszú ideje spórol, de Tristan is szeretne segíteni, ezért nyitott limonádés standot. Üzlete akkora sikert aratott, hogy hétezer dolláros bevétellel zárt, és egy jótékonysági szervezeten keresztül a család további tizenötezer dollárt kapott.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »