Szintezzünk! Férfiak osztályozása tízes skálán

Szintezzünk! Férfiak osztályozása tízes skálán

Folytassuk a szintek meghatározását, ezúttal a férfi szinteket belőve. Szintén alap az origó meghatározása. Nem egy elképzelt ideáltól indulunk lefelé, hanem meg kell határoznunk az átlag férfit, melytől pluszban és mínuszban eltérnek a férfiak külső tulajdonságaik alapján. Ahogy a női szinteknél, itt is az a bizonyos 3 másodperces szabály érvényes. Az dönt egy ismerkedés, kapcsolat további alakulásáról, ami első benyomásként lejön a férfiról. Általában még megszólalás előtt.

Lássuk tehát milyen egy origó férfi:

5. Origó!

Nem kirívóan magas, de nem is alacsony férfi. Testfelépítése átlagos. Nem kövér, nem sovány, nincs kigyúrva. Nincs kockás hasa, de pocakja sem. Arcvonásai nem vonzóak, de nincs is benne semmi taszító vagy kirívó hiba. Megjelenése-öltözködése nem feltűnő, testtartása-járása férfias, de nem kapja fel a fejét a nő, mikor belép valahová. Fellépése, kisugárzása nem ellenszenves, de nem hagy nyomot a nőkben. Anyáink, nagyanyáink erre mondják, mondták: Helyes fiatalember! Ugye már minden olvasóban tudatosult, hogy a férfi origó láthatatlan a nők számára? Ellenben a női origó a “simán dugható”? Az a fránya 80/20….

Férfi szintek 5. Origó szinttől lefelé:

4. Soványabb, vagy szikárabb alkat, a fenti semleges arccal. Vagy átlagos testfelépítés de alacsonyabb mint kéne. Ugyan ide sorolhatóak az átlagos testfelépítésű, átlagos magasságú és arcú férfiak is akik MTS szindrómásak. (Meg nem Talált Stílus), ezen férfiak előnytelen hajviselet, arcszőrzet megléte vagy épp hiánya, öltözködés terén felmerülő kihívások miatt pozícionálják magukat a szintjüktől lejjebb. Ugyan ide sorol egy férfit, ha átlagossága mellé még látványosan elpuhult is, inkább köpcös mint izmos. És nem utolsó sorban lehet egy férfi teljesen átlagos, ha tartása, fellépése miatt az ismerkedést alapból mínusszal kezdi.

3. Látványosan eltér súlytöbblet vagy vékonysága miatt az elvárt szinttől. Ez már nem a slim fit, itt inkább betegesnek hat a vékonysága. Ugyan ezt eredményezi a sörhas és/vagy az elhízás már nem palástolható mértéke. Átlagos testfelépítés de zavaró arcvonások és/vagy igénytelenség (megjelenés, öltözködés, ápoltság terén fellépő hiányosságok) szintén ide degradálják az embert.

2. Elhízott, már nem “mackós” , hanem disznót idéző példány. Nem jobb a groteszk, ijesztő soványság sem, lásd Nosferatu. Átlagos felépítés, de nem szimpatikus arcvonások és fellépés terén mutatott, ellenszenvet kiváltó viselkedés szintén ilyen mélységekbe taszíthat férfiakat. Arcunkon nem tudunk változtatni (plasztikai sebészt gondolom egy férfi sem tartja alternatívának), de a többit még itt is van lehetőség fejleszteni.

1. Férfiatlan, viszolygást kiváltó személy. Mind testileg, mind személyiség terén javíthatatlan.

Hírdetés

Lesújtó és nyomasztó a fenti értékelés. Ráadásul még csak a nők számára láthatatlan szintekről esett szó. Érdemes újraolvasni a szint növelés lehetőségét figyelembe véve. Az edzés, a stílus váltása-megtalálása, az önfejlesztés mind hozzájárul az annyit szajkózott szint növeléshez. És nem, nem csak 5-ig (az az még láthatatlan) tornászhatjuk fel magunkat akár 2-3 szintről.

Férfi szintek 5. Origótól felfelé:

6. Miként a nőknél, itt is legalább egy ponton határozottan eltér pozitív irányban a mérleg. Egy dolog, ami miatt már felfigyelnek rá a nők és második pillantásra is méltatják. Ez lehet izmos, jó felépítésű test, markáns arcvonások, olyan határozott kisugárzás, fellépés, ami felkelti az érdeklődést.

7. A jó pasi, akinél a fentebb taglalt pozitív tulajdonságokból már legalább kettő fellelhető. Nők által kívánatos testfelépítésű és jóképű férfi. Vagy ezek egyike párosul a határozott kisugárzással és a gondosan megválasztott stílussal. Fontos: A gondosan megválasztott vagy megtalált stílus azért kiemelt, mert nincs benne a kocsi és egyéb státusszimbólum. Megjelenésében sugallnia kell valós vagy elérni kívánt státuszát egy férfinak. Liftben, utcán, boltban….stb. Még mindig random helyen, max. 3 másodperc alatt felmért szintekről beszélünk.

8. Látványosan jóképű, láthatóan tehetős, megjelenésében, fellépésében és kisugárzásában is olyan férfi, akinek egy pillantásától emelkedik a szívritmusa a nőknek. Már nézése és mosolya fogva tartja a legtöbb nő pillantását. Ő nem tud zaklatni. Az ő szájából az: “Ájultra dugnálak kis ribanc!” kifejezetten jópofa és humoros. hiszen annyira “jó fej”.

9. Kevesen vannak, akárcsak a női 9. szinten. Itt már nem a “jóképű, stílusos, gazdag” szentháromság a mérvadó, hanem a státusz és ismertség/elismertség foglalja egységbe az ezen a szinten lévőket. Mivel ízlések és pofonok elv érvényesül itt is, nem írok általam 9-nek tartott híres-hírhedt férfiakat. Kedves olvasó, ha nem tudsz hibát vagy hiányosságot felróni a fentiek fényében vagy csak elhanyagolható hibát találsz akkor ő az álomférfi.

10. Ahogy a nőknél, véleményem szerint itt sincs valódi 10.-es szint. Ha képes egy nő reálisan gondolkozni, akkor megtartja ezt a szintet az álmainak és sokat jár moziba.

Ez sem kevésbé felkavaró, mint az origótól lefelé, sok kérdést vet fel és a szint növelés lehetősége miatt több anomáliát vélhet felfedezni benne minden olvasó nemtől függetlenül.
A cikk folytatása épp a hibás szintek miatt fellépő paradoxonokat tárgyalja majd.

Férfiak: Ne engedjétek, hogy az egótok téves szint meghatározásra kényszerítsen benneteket önmagatokkal szemben. Ahogy az első résznél, itt is a matematika szabályai érvényesek. Ha jól lövöd be az origót, nem születik fals eredmény bármilyen férfit akarsz elhelyezni ezen a skálán. És legfőképp önmagad szintjét nem kell tologatni egyik irányba sem. Ha megtanultad a nőket helyesen szintezni, de önmagad rosszul lövöd be, az élet fogja komoly csalódások árán megtanítani, hol a helyed.

Ahogy a nőknél, a férfiaknál is emelhetnek a szintjén a belső, valós tulajdonságai. Miként ronthatnak is rajta akár nem is egy szintet. Csak ezeket egy nő sem fogja látni és értékelni, ha nem jutsz túl az első mondaton sem.


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »