Szihalmi cigány támadás: "sajnos nem sikerült megölni, mert megakadályozták, de ami késik, nem múlik!"

Szihalmi cigány támadás: "sajnos nem sikerült megölni, mert megakadályozták, de ami késik, nem múlik!"

Mint ismeretes, cigányok támadtak meg és vertek félholtra egy magyar férfit a Heves megyei településen.

November 7-én az esti órákban K.P. arra lett figyelmes, hogy négy részeg cigány rombolja szét a háza köré épített téglakerítést. Ekkor a későbbi áldozat magához vette az engedéllyel tartott gázfegyverét, és a kapuhoz érve felszólította az elkövetőket, hogy hagyják abba a rombolást. A cigányok szidalmazni kezdték, majd felé indultak, ekkor K.P. a levegőbe lőtt riasztófegyverével, mire a horda rátámadt, és összerugdosták. A bántalmazott férfit súlyos sérülései miatt rohammentővel szállították kórházba.

Hírdetés

Az eset egyik megdöbbentő momentuma, hogy a rendőrség aznap este a kórházban lévő áldozat otthonában tartott házkutatást, minek során megtalálták és elvitték a gázfegyvertartási engedélyét, és egyúttal csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint könnyű testi sértés miatt indítottak eljárást ellene.

A támadók közül mindössze két személy, Pusomai Tibor és Puporka János ellen indított eljárást a rendőrség.

A történet hasonló a közelmúltban borosgazdás ügyként elhíresült esethez, ami óriási közfelháborodást váltott ki a magyar társadalomban. A kormány nemcsak hogy nem védi meg a tisztességes magyar embereket a bűnözőktől, hanem az önvédelem jogát is el akarják venni tőlük.

Retkesék közben a mély megbánás jeleit mutatják:

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »