Szigorúan 18 éven felülieknek! – “Ezek ellen már csak egy atom segíthet, semmi más”

A nő bűne mindössze annyi volt, – hogy fedetlen arccal és lábfejjel ment ki az utcára. Ez a férfiakat felháborította, s ott helyben kivégezték az asszonyt a “hithű muszlimok”.

“Annyi volt a bűne, hogy nem takarta el az arcát meg lábát… Kedves liberális… agymosott nők pedig őket támogatják. Hát ha ők is ezt akarják, hogy állatként kezeljék őket akkor hajrá…” írta egy hozzászóló.

***

De figyelte valaki, hogy milyen okostelefonokkal van felszerelkezve, szinte mindegyik dzsihádista martalóc? (Honnan is? – S, ha okostelefon van szinte mindegyiknél, akkor ott van másféle csúcstechnológia termék is. Na, vajon honnan?)

És mekkora kéjjel fotózták, filmezték a szerencsétlen nőt és az egész szituációt, a mocskos gyilkosságot.

Micsoda ember alatti férgek ezek! És ez a “kultúra” közeledik rohamosan felénk – vágtázva, dübörögve, mint az ‘Apokalipszis lovai’.

Egy másik komment azt írja: “Ezek ellen már csak egy atom segíthet, semmi más”. – Tán igaza is lehet.

Hírdetés

Mindenesetre: Ezeket a számunkra barbár szokásokat Magyarországra is magukkal hozzák. És, ha így haladunk, előbb-utóbb ránk is próbálják kényszeríteni.

De a magyar nép harcolni fog. Nemcsak billentyűzettel és szavakban, hanem tettekben, s, ha kell fegyverrel is! Nem kell sok hozzá, hogy folyamatosan önkéntesekkel töltsék fel az alakuló honvédő népi milíciákat, melyek elszánt és lelkes segítséget nyújthatnak a rendőrségnek és a hadseregnek, – a betolakodók ellen. Csak egységbe kell őket szervezni!

A illegálisan behatoló migránsok legnagyobb része férfi, s mint ilyen; a saját hazájában dúló háború elől elfutó katonaszökevény, dezertőr és hazaáruló, vagy pedig egyszerűen a börtön elől menekülő közönséges bűnöző.

És mivel okmányaik sincsenek, – ki tudja, hány küldött, s meghatározott feladatra kiképzett dzsihádista harcos van köztük? Számukat egyes információk már akár tízezerre teszik!

Aki pedig elősegíti a hazánkba betörésüket, – s a jogellenes, törvényeinket semmibe vevő, a közterületen történő életvitelszerű itt tartózkodásukat, – az szintén hazaáruló! S úgy is kell bánni vele.

Garbolczy János / Szabad Riport

Videó: Mira Petrás / Fb

Kategória:Hírek, Videó


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »