"Szereztek" egy 1,4 milliós állást Bakondi György fiának

Bakondi György miniszterelnöki tanácsadó fiát elég fura körülmények között nyomták be egy nagyobb állami vízműcég élére. Az Észak-magyarországi Regionális Vízművek Zrt. decemberi közgyűlésének jegyzőkönyve szerint az eddigi vezérigazgatót, Ritter Gézát indoklás nélkül, háromnapos határidővel kirúgták a társaság éléről, és a helyére azonnal betették a Linkedin szerint vezetői tapasztalat nélküli Bakondi Patrikot – írja az Index.

Bakondi Patrik most 1,4 millióért lehet a cég vezetője. Eddig saját leírása alapján a vállalatban döntően koordinált, vagy épp „problémákat tanulmányozott a szervezetben”, melyekre megoldási javaslatokat tett. Előtte egy kereskedelmi banknál volt hitelügyintéző. 

A Jobbik közleményt adott ki ezzel kapcsolatban (is):

Ma is jó napja van az Orbán-klánnak

Hírdetés

Ma kiderült: Orbán Viktor tanácsadójának, Bakondi Györgynek a fia lett az Észak-magyarországi Regionális Vízművek új igazgatója havi közel 1,4 millióért, miután elődjét villámgyorsan kirúgták.

Ma kiderült: Orbán Viktor vejének üzlettársa milliárdokkal gazdagodhatott, amikor egy 700 millióért megvásárolt mélygarázst majdnem négymilliárdért adott tovább a Magyar Államnak az adófizetők pénzéből.

Ma kiderült: plusz 3,9 milliárdot költenek Orbán Viktor rezidenciájára a budai várban. A korábbi egymilliárd kevésnek bizonyult a műtárgyakra.

És ezek csak a mai nap termései Fidesz-korrupció fronton.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »