Székelyföldre ment rajoskodni a cigány "rapper", behúztak neki egyet

"Ez van Erdélybe, ha eljövök bulizni, bazmeg. Szóval mikor megkérdezitek azt, hogy miért nem jövök el a kibaszott Erdélybe, azért van, hogy a szájba baszott, kibaszott erdélyiek nem tudják, hogy hol a helyük. Érted? Ez a lényeg! [..] Megbasznak, érted? Megbasznak a kurva erdélyiek azért, mert eljövök ide bulizni, érted, közéjük" – panaszkodik egy videón Demeter Mihály, vagyis "Mr. Missh".

Az egyébként ugyancsak erdélyi származású cigány közben egy guriga vécépapírral törölgette a szájáról a vért, majd rámutatott egy rendőrautóra, és közölte, hogy "lószart se tudnak csinálni".

Részegen beszólogatni és poharakat törni nem szerencsés

"Kibaszott Udvarhelyen vagyok, bazdmeg!" – az általa közzétett videókban főként hűtött pezsgők, lányok és obszcén szavak szerepeltek. A kezdeti hangulat láthatóan jól alakult, legalábbis neki.

Aztán történt valami, éjfél körül már hazafele tartott a lokálból, a rendőrség előtt panaszkodott, hogy a "politia lószart sem tud csinálni", majd a "fasszopó geci kibaszott erdélyi fasszopók"-at kezdte fenyegetni, akik miatt távoznia kellett a Mokkából, és akik

egyből beléálltak azért, mert magyar.

Egy YouTube-on közzétett videófelvételen azonban más látszik: miután felönti, teljes erőből vágja földhöz poharát, érkeznek is a kidobók:

Hírdetés

A cigány azt állítja, a kikísérés közben hátulról megütötték, a Mokka egyik munkatársa szerint azonban erről nincs szó, sérüléseit kint szerezhette, többet azonban nem mondhatott, mivel nyomozás folyik az ügyben, a rendőrség már igényelte a biztonsági felvételeket. Elmondása szerint a sztorikból készült videó körbejárta az internetet, és eljárás indult a rapper ellen a rendőrök hitelrontása miatt.

És hogy mi történhetett kint? A buzizás például ígéretes kezdet az egész Kárpát-medencében, ha egy jobbegyenesre vágyik az ember:

Gheorghe Filip rendőrségi szóvivő megerősítette, hogy bűnügyi nyomozást indítottak egy kliens ellen irányuló ütlegelés gyanújával, amely péntek este történt a Mokka kávéházban.

Ez pedig az "átfogó videó" – az elején az egyre részegebb és pofátlanabb cigány látható (aki oláh szennyzenét, "manele"-t hallgatva érkezett), majd a rinyálás a véres szája miatt:

(Uh nyomán)

Korábban ezzel szerzett "hírnevet": Cigány rap kellett egy ifjú hölgynek – így részesült az eltérő kultúra áldásából


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »